MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2014. február 20., csütörtök 22:49

Szarvasűzők 2014: idén legyetek Ti a „Bükk-fennsík legfürgébb futói”!

A Miskolci Egyetem már meghirdette az év talán egyik legizgalmasabb egyetemi sporteseményét, a Szarvasűzőket. A komoly váltóverseny mellett baráti társaság, jó hangulat és friss levegő is szerepel az idei programban is természetesen. Szedd össze régi csapatod, vagy alkoss újat sportos haverjaidból és fussatok együtt 75 km-t fantasztikus tájakon, Egertől Miskolcig!


A nevezéseket korlátozott számban fogadják, úgyhogy jelentkezz még ma (de legkésőbb március 14-ig) a Szarvasűzők weboldalán.

Mi az/Kik azok a Szarvasűzők?

Ha van olyan, aki még nem hallott a tavaszi félév egyik legjelentősebb, legtöbb fiatalt megmozgató szabadtéri sportrendezvényéről, íme néhány információ:

A versenyt 2014. április 5-én rendezik Eger és Miskolc között. A Bükki Nemzeti Parkon keresztülhaladó táv összesen 75 km, 12 különböző hosszúságú és nehézségi szintű szakaszokra bontva. 12 fős (8 fiú és 4 lány) csapatok vághatnak neki az útnak és szerezhetnek felejthetetlen közös emlékeket.

Idén is szeretettel várnak a szervezők minden kedves érdeklődőt, aki szeretne sportolással és - nem utolsó sorban - szórakozással tölteni egy élményekben gazdag áprilisi hétvégét. Nevezzetek, gyertek el és ismerkedjetek meg hallgatókkal az ország számos pontjáról, küzdjetek meg magatokkal, a távval és a többiekkel miközben évezitek a tavaszi táj és a sport szépségeit és kihívásait!

További információ, nevezési feltételek és jelentkezés: a Szarvasűzők és a MEFS weboldalán.