MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2015. június 26., péntek 13:36

Strandröplabda MEFOB az EFOTT-on

Strandröplabda MEFOB az EFOTT-on

Felsőoktatásunk legjobb strandröplabdásai 2015. július 15-16-án (szerdán és csütörtökön) mérkőznek meg egymással a velencei EFOTT Fesztiválon. Aki nyári programokra, vízpartra, sportos izgalmakra és szemet gyönyörködtető látványra vágyik, az EFOTT fesztiválon bizonyosan nem fog unatkozni.

Hétvégén Gödöllőre várják a röplabda szerelmeseit

A Röplabda Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságot (MEFOB) a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) megbízásából a Szent István Egyetem és a szakszövetség munkatársai szervezik meg 2015. május 29 és 31 között. 

Szakmai konzultációt tartottak az egyetemi sportélet fejlesztéséért

Sport a felsőoktatásban címmel konzultációt szervezett a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS) a felsőoktatási intézmények sportiroda vezetői, a sportközpontok és létesítmények igazgatói, szakmai vezetői, egyesületi elnökei, a testnevelők és a hallgatók részére. A Magyar Sport Házában tartott képzésen valamennyi állami és számos magánintézmény képviseltette magát. Az előadók sorában az Emberi Erőforrások Minisztériumának érintett államtitkárságának képviselői és a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) felsővezetői mellett számos neves, a közéletből jól ismert szakember, sportszövetségi vezető felszólalt.