MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2014. március 19., szerda 18:12

Sportnap a Károlin

A Károli Gáspár Református Egyetem 2014. április 9-én, szerdán 8:00–18:00 között Sportnapot rendez az Építők Sporttelepen (1101 Budapest, Vajda Péter utca 38.), amelyre mindenkit szeretettel várnak a szervezők.


A sportnap, a SportPont Program keretein belül kerül megrendezésre, így első alkalommal idén megnyithatja kapuit a többi felsőoktatási intézmény előtt is. A résztvevőket futballal, kézilabdával, strandkézilabdával, strandröplabdával, sok- sok játékkal és egész napos programokkal várják. Magyarország egyik legnagyobb paintball játékokat szervező cége, a Paintball.hu Kft. jóvoltából a sportnapra kilátogató hallgatók a nap folyamán ingyenesen kipróbálhatják a paintballt, amelyhez a cég az érdeklődök számára egy teljes mobilpályát, fejenként 50 db töltényt és minden szükséges felszerelést biztosít, beleértve a markert, a maszkot és a ruházatot is.

A sportnapon Károli Gáspár Református Egyetem strandröplabda, férfi labdarúgó, női strandkézilabda és férfi kézilabda csapatai egy egyetemek közötti tornán mérik majd össze erejüket a többi felsőoktatási intézménnyel. Utóbbi tornák győztesei a Vivasport Bolt nagylelkű felajánlásának köszönhetően egy-egy darab Select prémium minőségű versenykézilabdával gazdagodnak.

Természetesen minden résztvevő SportPontot gyűjthet, persze csak akkor, ha már regisztrált a programba!

A nevezéseket április 4-ig az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várják! A szükséges dokumentumok letölthetőek az alábbi linkeken:

http://www.kre.hu/btk/images/doc/SportPont-KRE_Tavaszi_Sportnap_Altalanos_Versenykiiras.pdf

http://www.kre.hu/btk/images/doc/SportPont-KRE_Tavaszi_Sportnap_Felelosegvallalasi_Nyilatkozat.pdf

http://www.kre.hu/btk/images/doc/SportPont-KRE_Tavaszi_Sportnap_Futball.pdf

http://www.kre.hu/btk/images/doc/SportPont-KRE_Tavaszi_Sportnap_Kezilabda.pdf

http://www.kre.hu/btk/images/doc/SportPont-KRE_Tavaszi_Sportnap_Strandroplabda.pdf

http://www.kre.hu/btk/images/doc/SportPont-KRE_Tavaszi_Sportnap_Strandkezilabda.pdf