MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

Strandkézilabda MEFOB - 2015/2016

  • .: .
  • Dátum: 2016. július 12-13
  • Helyszín: Velence, EFOTT
  • Rendező: MEFS, MKSZ Strandkézilabda Bizottság, Károli Gáspár Református Egyetem
  • Kapcsolattartó: Ujszászi Attila
  • Telefonszám: +3630-915-8193
  • E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Nevezés menete: Nevezni 2016. július 8, 14:00-ig lehet a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. Nevezhet bármely magyarországi egyetemi és főiskolai csapat. Egy csapatban mérkőzésenként maximum 10 fő szerepelhet. A csapat tagjai a nevező intézmény hallgatói lehetnek. A meccseken csak a nevezési lapon szereplő játékosok vehetnek részt. A nevezés feltétele a nyilatkozat kitöltése, mellyel a torna résztvevői nyilatkoznak arról, hogy saját felelősségükre lépnek pályára, a rendezők nem felelősek az esetleges sérülésekért, illetve hogy a versenykiírást elolvasták, elfogadták. Csapatok közötti átjátszásra nincs lehetőség a tornán.
  • Jelentkezési határidő: 2016. július 8, 14:00
  • Kategória: Versenysport
  • Sportág: Strandkézilabda

VERSENYKIÍRÁS

 

2015/2016. ÉVI STRANDKÉZILABDA
MAGYAR EGYETEMI – FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG
VELENCE, EFOTT
 
2016. JÚLIUS 12-13.
 
 
1. A verseny célja:
a 2015/2016. évi Magyar Egyetemi - Főiskolai Strandkézilabda sportág bajnoki címeinek eldöntése (férfi – női). A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az elért eredmények alapján a torna győztesének és helyezettjeinek megállapítása. A mérkőzés nézőinek kulturált szórakoztatása, a strandkézilabda sportág népszerűsítése.
 
2. A verseny rendezői:
Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség
MKSZ Strandkézilabda Bizottság
Károli Gáspár Református Egyetem
 
3. A verseny szervezői:
Ujszászi Attila +3630-915-8193
 
4. A verseny helye, ideje:
2016. július 12-13., 8:00 – 20:00.
Velence, EFOTT
 
5. Résztvevők:
Intézményenként egy női és egy férfi csapat az Általános versenykiírás 2.5.1.; 2.5.2.; 2.5.3. pontjai alapján, maximum 8-8 csapat.
 
6. Lebonyolítás:
A nevezések számától függően. A hivatalos strandkézilabda szabályzat alapján, futó órával. Az óra csak sérülésnél és időkérésnél áll.
 
7. Mérkőzések:
2x10 perc, 1 db időkérés/csapat/félidő, az első azonnali piros lap a tornán 1 meccsre szóló, a második azonnali piros lap tornáról való végleges kizárást jelent.
 
8. Díjazás:
A győztes csapatok elnyerik a 2015/2016. évi „Egyetemi - Főiskolai Bajnoka” címet. A csapatok oklevél és érem díjazásban részesülnek.
 
9. Nevezés:
Nevezni 2016. július 8, 14:00-ig lehet a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. Nevezhet bármely magyarországi egyetemi és főiskolai csapat. Egy csapatban mérkőzésenként maximum 10 fő szerepelhet. A csapat tagjai a nevező intézmény hallgatói lehetnek. A meccseken csak a nevezési lapon szereplő játékosok vehetnek részt. A nevezés feltétele a nyilatkozat kitöltése, mellyel a torna résztvevői nyilatkoznak arról, hogy saját felelősségükre lépnek pályára, a rendezők nem felelősek az esetleges sérülésekért, illetve hogy a versenykiírást elolvasták, elfogadták. Csapatok közötti átjátszásra nincs lehetőség a tornán.

 

10. Igazolás:
Az Általános versenykiírás 2.9.1. pontja alapján.
 
11. Kizárás:
A tornából kizárásra kerülnek, azok a játékosok, akik:
- a helyszínen nem regisztráltak
- neve nem szerepel a leadott nevezési lapon
- nem írták alá a felelősségvállalási nyilatkozatot
- nem felelnek meg az általános versenykiírásban foglaltaknak
- nagy mennyiségű alkohol vagy más tudatmódosító szer hatása alatt állnak
 
12. Helyezések eldöntése:
- Első a több szerzett pont
- Pontazonosság esetén az egymás elleni eredmény
- Jobb félidő arány
- Az érintett csapatok egymás elleni gólkülönbsége
- Összes gólkülönbség
- Sorsolás alapján
 
13. Játékvezetők:
A játékvezetőket az MKSZ biztosítja a tornán.
 
14. Jegyzőkönyv:
A mérkőzéseken jegyzőkönyv vezetése kötelező.
 
15. Általános rendelkezések:
Olyan vitás esetekben, amelyekről jelen versenykiírás nem rendelkezik az érvényben levő strandkézilabda szabályai rendelkeznek.
Minden olyan esetről, amiről sem ezen Versenykiírás, sem egyéb hatályos szabály, sem a Strandkézilabda Szabályai nem rendelkezik, a rendezők megbeszélés útján kialakított közös véleménye az irányadó.
 
16. Óvás:
A MEFS szabályai szerint.
 
17. Létszámok:
Csapatlétszám 10+1 fő
 
18. Felszerelés:
A csapatoknak minden mérkőzésre legalább kettő, egymásról eltérő színű felszerelést kell biztosítania.
A női versenyzők topot, vagy ujjatlan mezt és nadrágot kötelesek viselni.
 
19. Költségek:
A MEFS csapat regisztrációs díj: 6000.- Ft. (MEFS-be fizetni)
FIGYELEM: a nevezést csak a regisztrációs díj befizetésével együtt tudjuk érvényesnek tekinteni.
 
20. Információk:
További részletekért, információkért érdeklődni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a +36-30-915-8193 telefonszámon lehet.
 
 
 
 
FORGATÓKÖNYV
 
Az előző évhez hasonlóan 6 férfi és 6 női csapat nevezett,

férfiak:
Budapesti Corvinus Egyetem
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
Eötvös Lóránd Tudományegyetem
Eszterházy Károly Egyetem
Károli Gáspár Református Egyetem
Pécsi Tudományegyetem

hölgyek:
Budapesti Corvinus Egyetem
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
Eötvös Lóránd Tudományegyetem
Károli Gáspár Református Egyetem
Pécsi Tudományegyetem
Testnevelési Egyetem
 
A mellékletben letölthető a sorsolás és a forgatókönyv. (Az időpontok tájékoztató jelegűek, kérjük ezt mindig vegyék figyelembe).
 

Kérjük, hogy legyenek szívesek július 12-én, kedden 9 óráiga helyszínre megérkezni.

Továbbá kérjük, hogy minden csapat hozza az eredeti nevezési lapot és minden személy rendelkezzen fényképes igazolvánnyal.

Néhány egyéb fontos információ:
- érkezéskor regisztrációra kerül sor, ahol a csapatok átvehetik a belépőjegyet a keddi napra. Ez a jegy szerda 12 óráig érvényes, ezért kérjük, hogy a második játéknapon azok a csapatok, akik épp nem játszanak, legyenek szívesek mielőbb felvenni a második napra érvényes jegyüket, amely csütörtök 12 óráig lesz érvényes. Tehát 2016. július 14., csütörtök 12:00a legkésőbbi időpont, amíg a tiszteletjeggyel rendelkező vendégeknek el kell hagyniuk a fesztivált,
- idén első alkalommal a MEFOB keretein belül megrendezzük a Budapesti Egyetemi - Főiskolai Strandkézilabda Bajnokságot is. Ennek győztesét és helyezettjeit a budapesti csapatok egymás elleni eredményei alapján állapítjuk meg és külön díjazzuk. A budapesti bajnokság szabályai azonosak a MEFOB és a strandkézilabda általános szabályaival.
- július 13-án szerdán, a második játéknap végén egy férfi és egy női gálamérkőzésre is sor kerül a Bajnokok Kupája bronzérmes OVB Dabas Beach Boy'z és a magyar bajnok OVB LadyBugs csapata ellen. Ezeken a mérkőzésen egy férfi és egy női egyetemi válogatott küzd majd a meghívott csapatok ellen. A válogatottba minden csapatból bekerül egy-egy játékos, akit a csapatvezetők jelölhetnek ki. Kérjük, amennyiben lehetséges, jelezzék felénk mielőbb a delegálni kívánt játékosok nevét.


Amennyiben bármilyen kérdésük lenne, kérem keressenek minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel.szám: +3630-915-8193


Tisztelettel,
a szervezők

 
EREDMÉNYEK
 
férfiak:
1.: BCE
2. BME
3. KRE
 
nők:
1. TE
2. KRE
3. BCE
 
 
Utoljára frissítve: 2016. november 15., kedd 13:23