MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2014. február 10., hétfő 07:01

Légy részese Európa legnagyobb egyetemi multisport eseményének!

Értékes nemzetközi tapasztalattal, új barátokkal és életre szóló élményekkel gazdagodnak azok a hallgatók, akik jelentkeznek a II. Európai Egyetemi Játékokra önkéntesnek. Aki szívesen dolgozna nyáron a Hollandiában megrendezésre kerülő sporteseményen, február 28-ig még jelentkezhet!


 

Az Európai Egyetemi Sportszövetség és Hallgatói Bizottsága, a II. Európai Egyetemi Játékok szervezőbizottságával közösen, önkéntes programot hirdet. A program 40 fő európai állampolgárságú vagy európai egyetemen tanuló hallgató számára nyújt lehetőséget, hogy önkéntesként részt vegyen az II. Európai Egyetemi Játékok szervezésében és lebonyolításában. A jelentkezők megismerhetik egy nagyszabású nemzetközi sportesemény atmoszféráját és értékes sportszervezői tapasztalatokat is szerezhetnek.

 

 

A II. Európai Egyetemi Játékoknak 2014. július 22 – augusztus 8. között, Rotterdam ad otthont. Csak a helyszínre utazást kell önerőből megoldania az önkéntes programban részt vevő hallgatóknak, a rendezvény során már teljes ellátás (szállás, étkezés) biztosított mindenkinek. A pályázatok leadási határideje: 2014. február 28.

Jelentkezés: http://www.eusa.eu/en/projects/volunteers

További részletek: http://www.eugames2014.eu/

II. Európai Egyetemi Játékok - Légy részese Európa legnagyobb egyetemi multisport eseményének!