MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

Az Európai Egyetemi Sportszövetség (EUSA) jövő évben Horvátország fővárosában, Zágrábban és a tengerparti Rijekában rendezi meg a 3. Európai Egyetemek Játékokat 2016. július 12 és 25 között.


 

Közgázos lányok és debreceni fiúk győzedelmeskedtek a kosár döntőn

Idén újra Debrecenben rendezték meg a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság (MEFOB) döntőjét, ahol a négy legjobb fiú és lány csapat küzdött meg a bajnoki címért és az ezzel együtt járó lehetőségért, hogy a magyar egyetemi sportot képviselhessék Rotterdamban, az Európai Egyetemi Játékokon.

Légy részese Európa legnagyobb egyetemi multisport eseményének!

Értékes nemzetközi tapasztalattal, új barátokkal és életre szóló élményekkel gazdagodnak azok a hallgatók, akik jelentkeznek a II. Európai Egyetemi Játékokra önkéntesnek. Aki szívesen dolgozna nyáron a Hollandiában megrendezésre kerülő sporteseményen, február 28-ig még jelentkezhet!

EOC Közgyűlés: Megszületett az Európai Játékok

Rómában, az EOC (Európai Olimpiai Bizottság, European Olympic Committees) 41. közgyűlése megszavazta és megalapította az olimpiai mozgalom újabb versenyrendszerét. A többi földrészhez hasonlóan az öreg kontinensen is megszületett az Európai Játékok (European Games).