MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

Kosárlabda MEFOB döntő - május 10. Debrecen

Mind a hölgyek, mind pedig a férfiak mezőnyében 3-3 csapat jutott döntőbe a keleti csoportból, nyugatról viszont mindkét nemnél csupán a cspoortgyőztes kvalifikálta magát a fináléba. 

2016. május 02., hétfő 13:57

Kosárlabda MEFOB - 2015/2016

Dátum: 2015. október 12. – 2016. május 10-11.
Helyszín: A mérkőzések időpontjait és helyszíneit a verseny rendezője illetve a Szervező határozza meg, melyet megfelelő időben a résztvevők tudomására hoz hivatalos honlapokon keresztül
Kategória: Versenysport

Megküzdött az egyetemi - főiskolai All Star csapat az U20-as férfi válogatottal az All Star Gálán

A főmérkőzés felvezetéseként az U20-as férfi válogatott 87–56-ra győzte le a Syma Rendezvény és Kongresszusi Központban szombat este az egyetemi - főiskolai válogatottat, amelyet a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület (SzOESE) hallgatójaként Simon Bence, Mészáros Máté és Szabó Bence, a Debreceni Egyetemi Atlétikai Clubtól (DEAC) Nagy Botond és Nagy Benedek, a Budapesti Corvinus Egyetemről Szalay Ákos és Vágvölgyi Ádám, valamint az Eszterházy Károly Főiskolán tanuló Varga Imre alkotott. Az Egyetemi- Főiskolai All Star Csapatot - a 2014/2015. év Final Fourra építve - a 2014/15-ös év MEFOB győztes csapatának edzője, Kéri Péter (SzOESE) és az ezüstérmesek trénere dr. Nagy Ágoston (DEAC) válogatta összeés vezette.

Küzdelmes, fáradságos  meccsekkel folytatódott a Kosár MEFOB

Egy félidőn át tudta tartani a lépést  aBEAC a PEAC-cal a női nyugati csoportban, ám a végén a sokkal nyugodtabb, türelmesebb pécsi együttes fölényes győzelmet aratott. Remek mérkőzésen, idegenbeli győzelemmel kezdte szereplését a férfi bajnok SzOESE, amely egy kosarakban gazdag, végig kiélezett mérkőzésen tudott nyerni az ES Petőfi SE otthonában. Jó kezdésével az alaphangot megadta és végig vezetve magabiztos győzelmet aratott a DEAC az időnként elég egyemberes alakulatnak tűnő MEAFC otthonában. Jól kezdett és az első félidőben egy kisebb hullámvölgyet leszámítva végig ráerőltette akaratát a MEAFC csapatára a győztes Közgáz. Kemény, küzdelmes mérkőzésen a jó kezdésének köszönhetően szinte végig vezetve nyerte az előző kiírás négyes döntőjében résztvevő két csapat rangadóját a DEAC, a szívósan küzdő és egyes időszakokban kifejezetten jól játszó egriek ellen. Végig vezetve győzött a pécsi csapat, hiába akadt - főként szünet után - egy extra egyéni teljesítmény a győri oldalon. Inkább küzdelmes, mint látványos mérkőzésen Sopronban is győzött, tehát második idegenbeli mérkőzését is megnyerte a férfi bajnok SzOESE.

 

 

 

Az Egyetemi és Főiskolai All Star csapat is fellép az ALL STAR GÁLÁN

A SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ ad otthont november utolsó szombatján az idei Simple All-Star Gálának, ahol a Kelet a Nyugat válogatottjával csap össze. 

1. 3x3 Kosárlabda Egyetemi Világbajnokság 2012

Dátum: 2012. július 10 - 17.
Helyszín: Kragujevac (Szerbia)
Kategória: Nemzetközi sport