MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2016. július 28., csütörtök 13:24

Ne csak álmodozz! - Jelentkezz önkéntesnek!

A Magyar Jégkorong Szövetség önkéntesek jelentkezését várja a 2016/2017-es szezonban megrendezésre kerülő nemzetközi tornák és korcsoportos világbajnokságok szervezési munkálataihoz.


Ha úgy érzed, hogy elhivatott hoki rajongó vagy, és már nem elégszel meg azzal, hogy „csak” nézőként szurkolod végig a meccseket, akkor jelentkezz önkéntesnek a 2016/2017-es szezonban megrendezésre kerülő nemzetközi tornák és korcsoportos világbajnokságok szervezési munkálataihoz.

Önkéntesként a színfalak mögé láthatsz, és tagja lehetsz annak a nagyszerű csapatnak, amely ezt a jelentős eseményt életre kelti. Lehetőséged lesz megismerkedni olyan emberekkel, akik hozzád hasonlóan szeretik a jégkorongot, gyakorlatot szerezhetsz nemzetközi tornák és korcsoportos világbajnokságok lebonyolításában a meccsekbe is bepillantást nyerhetsz!

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, küldd el jelentkezésedet a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Jelentkezési határidő: 2016. augusztus 31.