MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2016. április 22., péntek 14:01

A XXI. század egyetemi kézilabda mérkőzése!


Óriási érdeklődés előzte meg a két legjobb budapesti csapat játékát.

A Gabányi László Sportcsarnokban telt ház előtt - több mint 500 néző - játszottak a hallgatók. A mérkőzés tétje óriási volt, hiszen a továbbjutó utazhat Győrbe, az ott megrendezendő MEFOB Döntőre, a Final Six-re. Kiváló játékot láthattunk mind a két oldalon. Hol egyik, hol a másik csapat szárnyalt és mutatta meg, hogy milyen is a jó egyetemi kézilabda.. A második félidő közepén elszállni látszottak a Műegyetemi esélyek, mert a  Közgáz 4 góllal ellépett és így összetettben már 2 gól volt az előnyük!

Wiedemann Viktor (BME) edző időt kért, és kiváló érzékkel felrázta a srácokat. Az utasítások és a pihenő hatására a BME játékosok határozottabban és pontosabban kezdtek el kézilabdázni! Végül kiváló kapusteljesítmény mellett a hazaiak fordítottak és ötgólos győzelmet arattak.

A továbbjutás azt jelenti, hogy a tavalyi menetrendet tartva a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem csapata ott lesz Győrben a Döntőn.

Külön ki kell emelnünk a BME szurkolótáborát , akik megállás nélkül, a mérkőzés végéig énekeltek, szurkoltak és győzelembe hajtották a fiúkat!

BME - BCE 32-27 (16-13)

Hajrá BME! Találkozunk Győrben! 2016.05.17-18.