MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2013. január 31., csütörtök 08:20

Fallabda MEFOB 2 nap múlva Szegeden!

A verseny díszvendége Nagy Péter Universiade győztes súlyemelő, a londoni Olimpia résztvevője!

Fallabda MEFOB 2 nap múlva Szegeden! Illusztráció

A Squash Club mára az ország egyik legnagyobb fallabdaklubja, utánpótlás-nevelő egyesülete, egyszóval a fallabda fellegvára lett. Számos saját nevelésű felnőtt és utánpótlás korú válogatott játékos, magyar bajnok fallabdázott, vagy fallabdázik jelenleg is a szabadidőközpontban. A több mint 13 év alatt a cég szolgáltatáskínálata is jelentősen kibővült. A szolgáltatások között megtalálható a fallabda, a tollaslabda, a minifoci (teremfoci), az aerobik, fitneszterem, wellness-stúdió, masszázs- és szaunacentrum, szolárium, hypoxitrainer automatic, személyi edzés, egyéni és csoportos foglalkozások és rendezvényszervezés is.

2005 óta a Szegedi Tudományegyetem a Squash Club-bal közösen rendezi az Egyetemi-Főiskolai Országos Squash Bajnokságot. 2006-ban itt került megrendezésre a Squash Egyetemi Világbajnokság. A sikeres rendezés eredménye volt, hogy  2007-ben a Squash Club elnyerte az U15 és U17 Csapat Európa bajnokság rendezési jogát, ahol 19 ország 230 nevezője vett részt! 2000 óta itt rendezik meg a Szeged Masters bajnokságot, ahol idén 19 ország 130 versenyzője vett részt. Idén az Egyetemi-Főiskolai Országos Squash Bajnokságon több felnőtt válogatott és magyar bajnok indul: Csókási Eszter, Hoffmann Péter, Sebők Benedek (tavalyi győztes).

A verseny sajtótájékoztatója 2013. január 29, kedden 11. órakor volt a Squash Club Szabadidőközpontban. (6724 Szeged, Kenyérgyári út 3.)

 

Betöltés folyamatban ...