MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2013. január 18., péntek 01:00

MEFS.hu: Új külső, bővebb tartalom!

A MEFS megújított portállal köszönti a 2013-as évet. A frissített weboldal a mai naptól elérhető az egyetemi sport iránt érdeklődők számára immáron mobileszközökre optimalizálva és közösségi médiafelületekkel összekapcsolva.

MEFS.hu: Új külső, bővebb tartalom! illusztráció

A megújult oldal jelentősen egyszerűsödik és működése felgyorsul elődjéhez képest. Az új verzióban az átláthatóbb és korszerűbb menüknek és címkéknek köszönhetően jelentősen gyorsabbá válik a navigáció. Újdonság a közvetlen kapcsolat az ismert közösségi oldalakkal, a hozzászólási lehetőség a hírekhez, eseményekhez, mely segítségével folyamatosan figyelemmel kísérhetők lesznek a felhasználói visszajelzések. A fejlesztés során figyelemmel voltunk arra is, hogy az új weblap felhasználóbarát legyen, így nemcsak számítógépen, laptopon, hanem okostelefonon és tableten is könnyen kezelhető.

A korábbi portál teljes adattára hamarosan elérhető lesz az új webrendszerben, a teljes adatfeltöltésig azonban párhuzamosan üzemelni fog a régi honlapunk hírarchívuma és eseménynaptára a zavartalan átállás érdekében.

Az új oldal célja, hogy még hatékonyabban segítse az egyetemi sport, ezen belül is az egészséges életmódhoz kapcsolódó intézményi sportesemények népszerűsítését. Ennek érdekében a tagszervezetek részére lehetővé teszi az intézményi sporttal kapcsolatos hírek átvételét.