MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2013. február 13., szerda 06:42

23. Bosch Szarvasűzők országos egyetemi – főiskolai váltófutóverseny

Mint minden eddigi tanévben, idén sem maradhat el a Miskolci Egyetem méltán leghíresebb sporteseménye, a Szarvasűzők, melyet a Szervezőbizottság idén 23. alkalommal rendez meg.


Az idei Szarvasűzők része lesz az induló SportPont Programnak, a MEFS és a HÖOK országos szabadidős sportnépszerűsítő kampányának.

Akik még nem hallottak a tavaszi félév egyik legjelentősebb, legtöbb fiatalt megmozgató szabadtéri sportrendezvényéről, azoknak pár szóban a versenyről.

Az ország számos felsőoktatásából érkeznek hallgatók, hogy erejüket összemérjék eme rangos eseményen. A versenyre 2013. április 13-án kerül sor, Eger és Miskolc között. A teljesítendő 75 km-es táv, melynek nagy része a Bükki Nemzeti Parkon halad keresztül, 12 különböző hosszúságú és nehézségi szintű szakaszra van bontva. A 12 fős csapatokat 8 fiú és 4 lány alkotja.

A nevezési határidő 2013. március 18., de érdemes mielőbb jelentkezni, mert a verseny speciális jellegéből adódóan a szervezők maximum 90 csapat nevezését tudják csak elfogadni.

További információ és a jelentkezéshez szükséges nevezési lap a www.szarvasuzok.hu weboldalon elérhető, illetve személyesen a Miskolci Egyetem Körcsarnokában (10. sz. iroda)

A szervezők várnak minden kedves érdeklődőt, aki szeretne sportolással és nem utolsó sorban szórakozással tölteni egy élményekben gazdag áprilisi hétvégét.

 

 

Csapatkapitányi levél

Betöltés folyamatban ...

 

Plakát

Betöltés folyamatban ...