MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2014. március 15., szombat 16:12

Váltófutó MEFOB a Szarvasűzőkön

A MEFS Elnöksége a Magyar Túrasport és Terepfutó Szövetség vezetésével közösen úgy döntött, hogy az idén 24. alkalommal megrendezésre kerülő Bosch Szarvasűzők 1-es kategóriáját (amelyikben kizárólag hallgatók, illetve 1 éve végzettek alkotta csapatok indulhatnak), Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Váltófutó Bajnokságként hirdeti meg.


A Váltófutó MEFOB ideje: 2014. április 5.

A Szarvasűzők eredeti nevezési határideje ezzel március 21-re módosul! Az 1-es kategóriában már nevezettek automatikusan a MEFOB-on vesznek részt (nem kell külön nevezniük), de így egyúttal az új csapatoknak is lehetőségük és idejük van jelentkezni a MEFOB-ra.

Az esemény ezen túlmenően csatlakozott a SportPont Programhoz, tehát nem csak az Egyetemi OB-n indulók, hanem a további kategóriák csapataiban (több intézmény által kiállított csapatok, hallgatók és oktatók vegyes csapat, VIP csapatok) szereplő hallgatók is kapnak SportPontokat az indulásért.

A rendezvényen - a szponzoroknak köszönhetően - a MEFOB érmek mellett nagy számban kerülnek kiosztásra értékes tárgyjutalmak is.  

További információ és a nevezés részletei itt találhatók.

 

Képgaléria

{gallery}1672{/gallery}