MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2016. július 28., csütörtök 13:24

Ne csak álmodozz! - Jelentkezz önkéntesnek!

Ne csak álmodozz! - Jelentkezz önkéntesnek!

A Magyar Jégkorong Szövetség önkéntesek jelentkezését várja a 2016/2017-es szezonban megrendezésre kerülő nemzetközi tornák és korcsoportos világbajnokságok szervezési munkálataihoz.

Szakmai konzultációt tartottak az egyetemi sportélet fejlesztéséért

Sport a felsőoktatásban címmel konzultációt szervezett a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS) a felsőoktatási intézmények sportiroda vezetői, a sportközpontok és létesítmények igazgatói, szakmai vezetői, egyesületi elnökei, a testnevelők és a hallgatók részére. A Magyar Sport Házában tartott képzésen valamennyi állami és számos magánintézmény képviseltette magát. Az előadók sorában az Emberi Erőforrások Minisztériumának érintett államtitkárságának képviselői és a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) felsővezetői mellett számos neves, a közéletből jól ismert szakember, sportszövetségi vezető felszólalt.

Universiade sikerekről a Pécsi Konferencián

Magyarországi rendezésű sporteseményekről tartottak konferenciát a Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Sporttudományi Társaság együttműködésében, a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kara, a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség és a Magyar Birkózó Szövetség társrendezésében. A pécsi tudományos fórumon dr. Tóth Miklós MOB-alelnök, dr. Nagy Zsigmond nemzetközi igazgató és Győrfi János osztályvezető is előadást tartott.