MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2014. május 14., szerda 08:47

Lendületben a SportPont Program: Bayern meccsre utazhat két szerencsés hallgató

2014-ben felfrissülve, közel 500 sportos programmal várja a hallgatókat a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség és a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájával közös sportmotivációs rendszere a SportPont Program.


Idén nem csak a programok, de a nyeremények száma és értéke is bővült. A garantált ajándékok mellett, a programba regisztrált hallgatók között Bayern München meccs jegyeket sorsolnak, utazással együtt az Adidas jóvoltából, de gazdára talál jó pár EFOTT jegy, egy kerékpár, okos telefon és egy táblagép is.

A cél idén is a hallgatók megmozgatása, egészséges életmódra ösztönzése és az intézmények sportéletének fellendítése. A legsportosabb intézmények nem csak nagyobb részben jutnak hozzá a szabadidősport pályázati forráshoz, hanem elnyerhetik a legSportPontosabb egyetem díját és ezzel az értékes tárgynyereményt, amelyet nyilvánosan, az Év Egyetemi Sportolója ünnepélyes díjátadó keretében vehet át a győztes intézmény. Az intézmények állása itt követhető.

További információk a SportPont Programról, a bekapcsolt események listája és minden további fontos információ a www.sportpont.hu weboldalán található.