MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

Kézilabda MEFOB 2015/2016

  • .: .
  • Kategória: Versenysport, MEFOB
  • Sportág: Kézilabda

KÉZILABDA MEFOB

2015/2016 tanév

Általános szabályok

 

1. Általános kérdésekben a MEFS 2015/2016 tanévi MEFOB versenykiírása szerint kell eljárni.

 

2. Egyéb rendelkezések:                                                     

A csapatoknak a MEFS Általános Versenykiírása alapján regisztrációs díjat kell fizetni, melynek összege 6000 Ft / csapat – Azok a csapatok indulhatnak a MEFOB selejtezőkön, akik befizették a nevezési díjat a MEFS-nél! 

Az első helyen megjelölt csapatok az első mérkőzés pályaválasztói.

A játékvezetőről a helyi csapat köteles gondoskodni az adott területi szövetség játékvezetői bizottsága segítségével. Játékvezetői díj: a mindenkori NB II . o. játékvezetői díja és a játékvezetői minősítésnek is min. NB II-es szintűnek kell lenni.

A selejtezők lejátszásának utolsó határideje a sorsolás fordulóinál megadott nap.

Mindkét csapatköteles kezdeményezni a mérkőzés lejátszásának időpontját, amit közös megegyezéssel kell eldönteni az utazó csapat indokolt kérésének figyelembe vételével. Megegyezés hiányában a MEFS Versenybizottsága dönt!

Továbbjutás esetén, a következő fordulóban is mindkét csapat köteles kezdeményezni a forduló mérkőzés időpontjának a meghatározását.

A selejtező mérkőzések időpontját és az eredményeket a jegyzőkönyvektől függetlenül kérem / 24 órán belül / e-mailen az alábbi címre elküldeni: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A sorsolási táblát külön mellékelem.

A jegyzőkönyv első példányának beküldését a következő címre kérjük:

 

BME Testnevelési Központ

1111 Budapest Műegyetem rkp.3.

Bartha Zsolt

Tel. 1/463-1197 v. Fax: 1/ 463-1197

 

A mérkőzések lebonyolításának költsége a hazai csapatot, az utazás, étkezés az utazó csapatot terheli.  A selejtező mérkőzéseken a továbbjutás kérdését a Kézilabdázás Verseny és Játékszabályának Kupa szabályai szerint kell eldönteni.

A mérkőzések előtt a sportorvosi igazolás ellenőrzése a játékvezetők, a játékjogosultság ellenőrzése a csapatvezetők feladata.

 

FONTOS! Kötelező 3-4 mondatos beszámolót küldeni a mérkőzésről (a szervező csapatnak ) ill. kérünk 1-2 fotót is, hogy a MEFS honlapján mindenki követni tudja az eredmények alakulását!

 

 

 

 

EREDMÉNYES és SPORTSZERŰ MÉRKŐZÉSEKET KÍVÁNUNK!

Utoljára frissítve: 2015. december 01., kedd 10:07