MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

KÁRPÁT-MEDENCEI EGYETEMEK KUPÁJA – SELYE CUP

  • .: .
  • Dátum: 2016. április 7-8
  • Rendező: Selye János Egyetem
  • Kapcsolattartó: Ravasz Tibor, Radics Tibor
  • Telefonszám: +421907219357; +421908577583
  • E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Nevezés menete: A csatolt nevezési lapon, e-mailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Jelentkezési határidő: 2016. április 1., péntek. 18:00 óra
  • Kategória: Versenysport
  • Sportág: Futsal

 

VERSENYFELHÍVÁS

 

A verseny célja:          A Komáromi Egyetemi Napok alkalmából megrendezésre kerülő Kárpát-medencei Egyetemek Kupája – Selye CUP célja a sportkapcsolatok kialakítása a régió felsőoktatási intézményei között.

 

 

A verseny rendezője:  Selye János Egyetem

 

Versenybizottság:       Tagok: Ravasz Tibor, Radics Tibor

 

A verseny ideje:         2016. április 7-8.

 

A verseny helye:         Városi sportcsarnok Komárno (Športová 1, 945 01 Komárno)

 

A verseny díjazása:    

A torna 1-3. helyezettje serleget vehet át, továbbá minden csapat oklevél díjazásban részesül. A legjobb játékos, kapus és a torna gólkirálya szintén díjazásban részesül.

 

Résztvevők:             

A nevezett felsőoktatási intézmény bármely hallgatója részt vehet, aki aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezik. Részt vehet továbbá két vendégjátékos (volt diák, más felsőoktatású intézmény hallgatója). A kupán mindenki saját felelőségre vesz részt.

 

Nevezési díj:              Csapatonként 50 euró.

Szállásdíj:                  10 euró/ fő

Étkezés:                      A torna szervezőbizottsága minden résztvevő számára biztosítja április 7-én a vacsorát, április 8-én a reggelit és az ebédet.

 

Csapatlétszám:           12 fő játékos, 1 fő kisérő

Játékidő:                     1x20 perc

 

Lebonyolítási rend:    

A csapatokat két csoportba soroljuk. A csoportok körmérkőzések után kialakult sorrend alapján másnap keresztjáték formájában egyenes kieséssel a  győztes csapatok jutnak tovább a negyeddöntőből az elődöntőbe. Az elődöntő győztesei játszanak a 1-2. helyért, a vesztesek a 3-4. helyért.

 

Nevezési határidő:     2016. április  1.,  péntek. 18:00 óra

 

A nevezés módja:       

A mellékelt nevezési lapon, e-mailben:                                              

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A versennyel kapcsolatos további információk:

Ravasz Tibor: +421907219357, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Radics Tibor: +421908577583, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Utoljára frissítve: 2016. március 24., csütörtök 14:39