MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2013. október 16., szerda 10:58

Kárpát-medencei Egyetemek Kupája - Csíkszereda

Az elmúlt pár év során sikerült Csíkszeredának felkerülnie a magyar egyetemi foci térképére. Részt vettek a legfontosabb erdélyi, anyaországi, szlovákiai tornákon, ahol bebizonyították, hogy ott a helyük a Kárpát-medencei egyetemi fociban. Most azt szeretnék bebizonyítani, hogy nem csak focizni tudnak, hanem a csíkszeredai KEK megszervezésével egyúttal jó házigazdái is a tornának. Ahhoz azonban, hogy ez valóban sikerüljön, a ti segítségetekre, jelenlétetekre is szükség van, hisz nincs torna csapatok, barátok nélkül.


A csíkszeredai szervezők ezúton szeretnék meghívni a magyarországi felsőoktatási intézmények kispályás foci/futsal csapatait, hogy jelenlétükkel emeljék az első KEK Csíkszereda színvonalát. A csíkszeredai házigazdák bíznak abban, hogy közösen a tornasorozat egy újabb állomásának alapjait tudják lefektetni. Céljuk megegyezik a Kárpát-medencei Egyetemek Kupája (KEK) céljával, hitvallásával: a határokon átívelő magyar fiatalok közösségének erősítése, a magyar felsőoktatási sportélet fejlesztése, népszerűsítése és a magyar labdarúgás, azon belül is a futsal terjesztése, biztos alapjainak lefektetése. Ezt az eszmeiséget képviselve indítják útjára, bízván abban, hogy hagyományt teremthetnek, az első csíkszeredai Kárpát-medencei Egyetemek Kupáját.

 

KEK Csíkszereda
2013. november 8-10., Csíkszereda, Erőss Zsolt Sportaréna

 

Nevezés:

A nevezési határidő: október 30., szerda.
A benevezési díj határon túlról érkező csapatoknak ingyenes, Erdélyből érkező csapatok számára a nevezési díj 150 lej. A benevezés akkor érvényes ha a résztvenni kívánó csapat, az említett határidőre kitöltve elküldte a jelentkezési lapot a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, illetve átutalt 100 lej előleget a RO 68 OTPV 260000685797RO01 OTP Bank bankszámlára. Az átutalt összegről kapott nyugtát kötelező felmutatni a regisztráció során.

További információ: András Előd  tel: +40720039343

 

Elszállásolás:

Az elszállásolást csíkszeredai bentlakásokban biztosítjuk azoknak akik igényelnek. Szállásdíj: 20 lej\fő\éjszaka (1400 Ft).

További információ: András Előd     Tel: +4070039343 vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

 

Lebonyolítás:

Időpont:    2013. november 8-10. 

Péntek:     19:00-tól regisztráció

                   20:00-tól sorsolás (a Sapientia EMTE Nagy Aulájában)

Szombat:  8:00 – 22:00 csoportmérkőzések

   23:00 BULI

Vasárnap: 9:00  negyeddöntők, elődöntők (felső és alsóág)

                   17:00 döntő és díjátadó      

Helyszín:   Csíkszereda, Erőss Zsolt Sportaréna