MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2013. augusztus 21., szerda 17:43

Állami kitüntetések augusztus 20. alkalmából

Állami kitüntetések augusztus 20. alkalmából

Az államalapítás ünnepe alkalmából Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügy-miniszter a Néprajzi Múzeumban, Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a Nemzeti Színházban adott át állami kitüntetéseket.

MEFS Közgyűlés: kitüntetések az egyetemi sport népszerűsítéséért

Az egyetemi sport népszerűsítéséért végzett munkájukért hat hallgatót ismertek el, öt Aranyplakettet (többek között: dr. Faragó Tamás, olimpiai bajnok vízilabdázó, Riskó Géza, az MTVA sportfőszerkesztője, dr. Fazekas Attila, az EMMI főosztályvezető-helyettese, dr. Bács Zoltán, a Debreceni Egyetem gazdasági főigazgatója és Vocskó György, testnevelő tanár) valamint két Életműdíjat (Kissné Ferencz Éva, a Szent György SE elnöke és dr. Tihanyi József, a Semmelweis Egyetem tanára) osztottak ki a MEFS (Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség) közgyűlésén.

2012. november 28., szerda 22:15

Köszöntötték az egyetemista sportolókat

Köszöntötték az egyetemista sportolókat

A Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség ünnepélyes keretek között köszöntötte a 2012-es londoni olimpia és paralimpia érmes egyetemi sportolóit, valamint a 2012-es egyetemi világbajnokságon érmet szerző magyar versenyzőket.