MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

Fotó: Hurtik Péter

Az első perceket leszámítva ugyan végig vezetett a bajnok SzoESE az együttes hazai premierjén, ám a jól hajrázó BME-MAFC a  végén szorossá, izgalmassá tette a mérkőzést. Kettős USC-DEAC összecsapást rendeztek Szegeden, amelyen a hölgyeknél hazai siker született, a férfiak mérkőzésén azonban a DEAC végig nagy fölényben vezetve, majdhogynem kiütéses győzelmet aratott. A második negyed döntött az NKE javára az ELTE otthonában. Hullámzó színvonalú, izgalmas, küzdelmes meccsen (a soproni csapat egyetemi All Star válogatott játékosát) Török Balázst 7 ponton tartva, a végjátékban pontosabb ELTE-BEAC legyőzte a SMAFC gárdáját. A remek dobóformával kezdő DMSE jelentős előnyt szerzett az első negyedben Miskolcon. A második 10 percben a MEAFC fordítani tudott és szünet után már végig vezetve nyert a javuló formát mutató és dicséretesen helytálló DMSE ellen. Az első, illetve a negyedik negyedben bemutatott remek akciói révén fölényes győzelmet aratott a PTE-PEAC otthonában a férfi címvédő SzoESE. Már az első negyedben eldöntötte a meccset a tartalékos győri csapat ellen a nagy kedvvel játszó Petőfi SE.

 

 

 

Idén Szombathelyre várják a Labdarúgó MEFOB döntőseit

A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) megbízásából a Nyugat-magyarországi Egyetem (NYME) 2015. május 19-20-án szervezi meg a Labdarúgó Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) elődöntőit és döntőjét, ahol tíz felsőoktatási intézmény csapatának legjobbjai mérik össze tudásukat a férfiak mezőnyében.
 

2013. május 14., kedd 13:54

B33 MEFOB, Szombathely

B33 MEFOB, Szombathely

Az időjárás most szombaton nem volt kegyes a DECATHLON B33 TOUR (B33 MEFOB) szervezőihez, mert esős, szeles idő köszöntött szombat reggel Szombathelyre. A szervezőket azonban ez nem érte váratlanul és Kosárlabda Fesztivált átköltöztették a szombathelyi DECATHLON áruház parkolójából az OMK sportcsarnokába, ahol minden feltétel adott volt a versenyek lebonyolítására.

Szombathelyen járt a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sportszövetség teljes vezetése

Március 7-én Szombathelyen a Savaria Egyetemi Központban ismertette a MEFS vezetése a Hajós Alfréd tervet, az egyetemi sport 2014-2020-as időszakra vonatkozó szakmai programját.

Dacára a pesszimista meteorológiai előrejelzéseknek, kiváló idő kísérte végig a II. Megoldás Kft. Kupa Futófesztivált október 14-én.