MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

Közismert emberek népszerűsítették a sportos életmódot a tudás útján ez évben is

A Semmelweis Egyetem (SE) és a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) által közösen szervezett „A Tudás útja” futóversenyen két távon állhattak rajtvonalhoz a futók. A mezőny 11 órakor indult a Nagyvárad térről a Semmelweis Egyetem elméleti tömbje elől. A félmaratoni távon egyaránt megmérettették magukat az egyetemi és főiskolai országos bajnokság, az Európa-kupa és a hivatalos félmaratoni Budapest-bajnokság versenyzői.

2014. október 02., csütörtök 13:39

Képzés az egyetemi sportirodák munkatársainak

Képzés az egyetemi sportirodák munkatársainak

A mai naptól három napos képzésen vesznek részt a felsőoktatási intézmények sportiroda vezetői, a sportközpontok és létesítmények igazgatói, szakmai vezetői, egyesületi elnökei, a testnevelők és a hallgatók egyaránt. A Debreceni Agrártudományi Központban zajló képzés résztvevői között valamennyi állami és számos magánintézmény képviselteti magát. Az előadók sorában számos neves, a közéletből jól ismert szakember megtalálható.

„Fogadom”: olimpikonokká váltak az Universiade érmesei

Szocsi lázban ég a sportvilág, ami nem is csoda, hiszen 11 nap és kezdődik a XXII. Téli Olimpia. Hétfőn a Magyar Olimpiai Bizottság közgyűlésén fogadalmat tett a magyar csapat, a rendezvény két szempontból is ünnep lehetett az egyetemi sport számára.

2013. május 02., csütörtök 11:07

Ülést tartott a MOB Médiabizottsága

Ülést tartott a MOB Médiabizottsága

Riskó Géza MTVA sportfőszerkesztő vezetésével ülést tartott kedden a Magyar Olimpiai Bizottság Médiabizottsága.