MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

A Nőnapi Aerobik MEFOB-on a hölgyek mellett a férfiak is remekeltek

A tavalyi évhez hasonlóan a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kara adott otthont a 2015. évi Aerobik Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságnak. Az Aerobik MEFOB az ország valamennyi felsőoktatási intézményének tanulója számára lehetőséget teremtett arra, hogy a kikapcsolódás és sportmozgás mellett, megmérettesse magát a tömegsport jelleget mutató úgynevezett Follow The Leader (FTL)- és verseny jelleget képviselő Basic Aerobik (BA), Aerodance (AD), Aerostep (AS) és Sportaerobik (SA) versenyszámokban. 

2015. március 02., hétfő 21:48

Nőnapi aerobik MEFOB

Nőnapi aerobik MEFOB

Március 8-án ismét megrendezik az Aerobik Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságot (MEFOB). A Testnevelési Egyetemen tartandó MEFOB-ot a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) megbízásából, a Magyar Torna Szövetség Aerobik Szakág (MAESZ) szakmai felügyeletével a Magyar Testnevelési Egyetem Sportegyesülete (TFSE Aerobik Szakosztály) rendezi.

Aerobik MEFOB: Diákolimpia Döntő, Fitnesz nap és Egyetemi – Főiskolai OB egy napon, a TF-en

A Magyar Egyetemi - Főiskolai Aerobik Országos Bajnokságot és Diákolimpia Döntőt, valamint ezzel együtt a Fitneszaerobik Napot másodszor rendezi meg a a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) megbízásából, a Magyar Torna Szövetség Aerobik Szakág (MAESZ) szakmai felügyeletével a Magyar Testnevelési Egyetem sportegyesülete (TFSE Aerobik Szakosztály). A bajnokságon az amatőrök is kipróbálhatják magukat és a profikkal együtt részt vehetnek egy jó kis aerobik órán, vagy a Fitnesz nap valamelyik programján április 26-án a TF atlétika csarnokában.

2014. március 06., csütörtök 19:31

Újra Torna MEFOB márciusban!

Újra Torna MEFOB márciusban!

Örömmel számolhatunk be róla, hogy március 22-én két év kényszerpihenő után idén újra megrendezésre kerül az egyetemi és főiskolai sport palettáján a tornász bajnokság. A versenyen a klasszikus csapat, egyéni összetett és szerenkénti versenyszámokon kívül idén először együttes gimnasztika gyakorlat versenyszám is megrendezésre kerül. A színvonalasnak ígérkező versenyt a Lords of Gravity akrobatikus kosárlabda csapat bemutatója színesíti majd. Az esemény védnöke Dr. Magyar Zoltán.

2013. március 28., csütörtök 16:53

Felhívás - Torna MEFOB

Felhívás - Torna MEFOB

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az előzetes tájékoztatásnak megfelelően a 2012/2013 tanévi Torna MEFOB szakmai és technikai okok miatt nem kerül megrendezésre.
A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség és a Magyar Torna Szövetség vezetői közös szakmai egyeztetésen döntöttek a verseny megrendezésének szükségességéről a 2013/2014-es tanévtől. A verseny várhatóan 2013 októberében kerül megrendezésre a két szövetség közös szervezésében. A részletekről időben tájékoztatjuk az érintetteket.

Dr. Székely Mózes                     Altorjai Sándor
    MEFS főtitkár                          MTSZ főtitkár