MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2015. április 15., szerda 09:29

Megvédte bajnoki címét a BGF

Megvédte bajnoki címét a BGF

A hétvégi III. Vízilabda Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) házigazdája, a korábbi évekhez hasonlóan idén is a Semmelweis Egyetem (SE), míg fővédnöke prof. dr. Szél Ágoston, a SE rektora, továbbá prof. dr. Kiss Ádám, a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) elnöke és az olimpiai, világ- és Európa-bajnok dr. Faragó Tamás volt. A szervezőbizottságot prof. dr. Merkely Béla, az SE sportegyesületének elnöke irányította, a konkrét szervezésért a Semmelweis Egyetem Vízilabda Klub Sportegyesület (SEVK SE) alelnökeként és a MEFS vízilabda szakreferenseként Jancsó Máté felelt.

Új sportági referens: Jancsó Máté - vízilabda

2013-tól új tagokkal bővült a MEFS sportági referens csapata és ezzel együtt az egyetemi bajnokságok sorában új sportágak jelentek meg. Köszöntjük az új kollégákat csapatunkban!

Elsőként bemutatkozik Jancsó Máté, vízilabda sportági referens.
Megújul a Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságok rendszere

Sportági referensi értekezletet tartott a MEFS 2013. november 12-én a BEAC-on, ahol tájékoztatást adott a Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságok (MEFOB) megújuló rendszeréről. 2014-től a MEFOB-ok besorolása három különböző finanszírozási csoportba kerül, elsősorban attól függően, hogy az előző években milyen sportszakmai színvonalon, létszámmal kerültek megrendezésre. November 15-ig várja a MEFS további MEFOB rendezők jelentkezését a teljes 2014-es évre vonatkozóan.

2013. március 19., kedd 21:55

Vízilabda MEFOB a reform jegyében

Vízilabda MEFOB a reform jegyében

A sportági reformelképzelések kipróbálására is módot kínál az első magyar egyetemi és főiskolai vízilabda-bajnokság (MEFOB), amelyet szombaton és vasárnap rendeznek meg a Komjádi uszodában.