MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

Sporttudományi oktatóközpontot és Buzánszky-szobrot avattak Debrecenben

A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) főtitkára, dr. Székely Mózes is részt vett Debrecenben az egyetem sporttudományi oktatóközpont átadó ünnepségén, ahol felavatták a januárban elhunyt Nemzet Sportolójának, az aranycsapat egykori hátvédjének egész alakos bronzszobrát is. A komplexum 1,8 milliárd forint európai uniós támogatással valósult meg.

 

Sport határok nélkül – A legjobb kárpát-medencei csapatok csaptak össze Tusnádfürdőn

2014 után, immáron második alkalommal rendezték meg a Tusványosi Finálé (TuFi) névre hallgató futsal döntőt Tusnádfürdőn. A tornán a legjobb kárpát-medencei egyetemi csapatok vettek részt. A torna szervezői és a résztvevő csapatok a januárban elhunyt Buzánszky Jenőre, a 2014-es torna fővédnökére emlékeztek.

Sport határok nélkül – Vedd fel a bajnokok ritmusát!

A 26. Tusványos keretén belül 2015-ben, immáron második alkalommal rendezik meg a Tusványosi Finálé (TuFi) névre hallgató futsal döntőt. A tornán a legjobb kárpát-medencei egyetemi csapatok vesznek részt. A torna 2014-es fővédnökére Buzánszky Jenőre, az Aranycsapat legendás játékosára együtt emlékeznek a szervezők és a döntőbe jutó legjobb nyolc csapat.

Sport határok nélkül - Buzánszky Jenő adta át a tusványosi focitorna díjait

A 25 éves fennállását ünneplő Tusványos keretén belül rendezték meg Tusványosi Finálé (TuFi) névre hallgató futsal döntőt. A tornán a legjobb kárpát-medencei egyetemi csapatok vettek részt.
A torna fővédnöke Buzánszky Jenő volt, az Aranycsapat legendás játékosa. Kiélezett végjáték, remek hangulat és az összetartozás érzése jellemezte a két napos rendezvényt, a világ egyik legszebb fekvésű labdarúgó pályáján.