MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2016. január 28., csütörtök 14:01

5próba Rióba 2016-os kiemelt eseményei

Kihirdették az 5próba Rióba 2016-os kiemelt eseményeinek időpontjait.


A programsorozatot azért hívta életre a Magyar Olimpiai Bizottság, hogy bárki átélhesse a tusákon keresztül az olimpiai játékok eszméjét, ahol az a legfontosabb érték, hogy igyekezettel, akaraterővel és kitartással a legjobbat hozza ki magából a sportoló. 

 

A tervezett időpontok és helyszínek:

2016. MÁJUS 21.  –  GYŐR

2016. MÁJUS 28.  –  PÉCS / ORFŰ

2016. JÚNIUS 4.   –  PAKS

2016. JÚNIUS 25. –  TISZAFÜRED

2016. JÚLIUS 2-3. –  RÉVFÜLÖP

2016. JÚLIUS 30.  –  BUDAPEST 

 

A fenti eseményeken mind az 5 olimpia sportágban kipróbálhatják magukat a résztvevők:

  • úszás
  • futás
  • gyaloglás
  • kerékpározás
  • evezés

 

A Mini 5próba Rióba alkalmával a 300 méteres ergométeres evezéssel, az egyperces görgőpados kerékpározással, a helyből távolugrással, az egy-egy perces ugrókötelezéssel és szökdeléssel, nevezési díj nélkül, egy alapregisztrációval és tíz perc mozgással tíz pont gyűjthető.

Száz pontonként jár egy Irány Rio! sorsjegy, amellyel a szerencsés nyertes a sorsolást követően akár riói utazást is nyerhet az olimpiára.  

 

A programok összeállításánál külön figyelmet fordítanak a szervezők arra, hogy lehetőség legyen, akár az összes tusát teljesíteni. Természetesen, mindenki maga dönti el, hogy milyen távon és mennyi próbán szeretne részt venni. 

 

A kiemelt események mellett továbbra is pontokat lehet gyűjteni a lokális rendezvényeken és a Mini 5próba állomásokon is.

 

Rendezvénnyel kapcsolatban további információ, regisztráció, nevezés: www.otprobarioba.hu

 

Az esemény Facebook-oldala ide kattintva érhető el. 

 

Információs telefonszám: 06 20 222 18 97, E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Forrás: MOB