MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2016. április 08., péntek 12:56

Tollaslabda MEFOB április 22-23.

Pár éves kihagyás után a tollaslabdázó egyetemisták újra Veszprémben gyűlhetnek össze, hogy eldöntsék a 2016-os év egyetemi bajnoki címének sorsát.


A verseny április 22-23-án kerül megrendezésre új helyszínen, a Pannon Egyetem idén megújult, parkettás borítású Tornacsarnokában.

A szervező Testnevelési és Sport Intézet a Veszprémi Egyetemi Sport Clubbal közösen igyekezett az időpont megválasztással a tollaslabda sport elit egyetemi versenyzőinek is kedvezni, így – az amatőr sportolók mellett - remélhetőleg magas színvonalú, látványos szetteket láthatnak a nézők.


Nevezési határidő: április 18. hétfő

Részletek az esemény Facebook oldalán keresztül érhetők el: „Tollaslabda MEFOB 2016” 

 

A versenyre a Pannon Egyetem két sikeres hallgatójának-sportolójának üzenetével kívánunk eredményes felkészülést:

 

Üzenem minden diáktársamnak, hogy igen is megéri sportolni elsősorban magad miatt, hogy jól érezd magad a bőrödben és az életben, hogy remek emberekkel ismerkedhess meg, és  rengeteg új élményben legyen részed.”

Horváth Mária – PhD hallgató - sárkányhajó– 2xVB ezüst, 1xEB arany, 3xEB ezüst, magyar bajnokság arany, kézilabda MEFOB 2x bronz, ergométeres evezés – OB arany, bronz

   

„A sport rengeteg dologra megtanít, ami az élet minden területére kihat. Bízz magadban, mert senki más nem fog helyetted, és ez a legfontosabb. Nem szabad félni attól, hogy valami nem sikerül. Az életben is lesznek akadályok, melyeket csak kemény munkával lehet leküzdeni.Ha az csinálhatod, amit szeretsz, csak egy dologgal hálálhatod meg – beleadsz mindent, ami tőled telik.”

Varga István – hallgató – karateVB bronz, EB bronz, nemzetközi bronz, sokszoros magyar bajnok

 

Jelentkezés és versenykiírás itt megnézhető: MEFS.HU