MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2016. április 08., péntek 12:56

Tollaslabda MEFOB április 22-23.

Tollaslabda MEFOB április 22-23.

Pár éves kihagyás után a tollaslabdázó egyetemisták újra Veszprémben gyűlhetnek össze, hogy eldöntsék a 2016-os év egyetemi bajnoki címének sorsát.

Tollaslabda MEFOB-ot nyert a Pécsi Tudományegyetem csapata

A 2015-ös Tollaslabda Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságra (MEFOB) a tavalyi évhez hasonlóan a házigazda Eötvös Loránd Tudományegyetemen (ELTE) kívül két másik egyetem, a Pécsi Tudományegyetem (PTE) és a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) csapatai jelezték még indulási szándékukat. A pécsi egyetemisták a bajnokság során magabiztosan meneteltek az aranyérem felé.

2015. április 13., hétfő 09:27

Nevezzetek a Tollaslabda MEFOB-ra!

Nevezzetek a Tollaslabda MEFOB-ra!

Idén is megrendezi a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) megbízásából az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE), valamint a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club (BEAC) a Magyar Tollaslabda Szövetséggel (MTSZ) együtt a Tollaslabda Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságot. A versenyre április 24-25-én kerítenek sort, a BEAC pályáin.

2014. május 06., kedd 07:49

Hétvégén tollaslabda MEFOB a BEAC-on

Hétvégén tollaslabda MEFOB a BEAC-on

Már javában zajlanak az idei tollaslabda MEFOB előkészületei. Az előző évekhez hasonlóan, idén is amatőr és igazolt kategóriákban mérhetik össze tudásukat a sportolni vágyó egyetemisták. A versenynek a BEAC 7 tollaspályája ad otthont, ahol május 9-én pénteken, a megnyitó után a csapatversennyel indul a bajnokság majd másnap az egyéni, illetve páros versenyszámokkal folytatódnak a küzdelmek.

Az EFOTT lehet a nyár legsportosabb fesztiválja

Igazi csemegének ígérkezik Zánkán a június 29-e, a Civil Tér színpadát ugyanis sztársportolók lepik el, akik a beszélgetésen túl, egy kis mozgásra is kaphatóak lesznek. A nyár legsportosabb fesztiváljának ígérkező EFOTT-on a hagyományos sportágak mellett az újdonságnak számító sárkányhajózás és a bossaball is kipróbálható, de a vízi mókák és a szervezett bicikli-túrák sem maradnak el. Íme egy kis ízelítő a közel 50 „mozgólehetőség” közül.

Universiade, 2013: Csapatvezetői értekezlet és sorsolás Kazanyban

Minden idők legnagyobb és legjobban megrendezett Universiadéja várható a nyár folyamán Oroszországban, több mint 13.500 sportolóval, kísérővel, edzővel (12.000 versenyző). 1500 újságíró, 20.000 önkéntes, 27 sportág és vadonatúj sportlétesítmények: 45 új vagy felújított létesítmény áll majd a résztvevők rendelkezésére. Ez Kazany, a 27. Nyári Universiade helyszíne. Az olimpia után a második legnagyobb multi-sport világeseményen a magyarok várhatóan 160 sportolóval indulnak. Az Universiádén kb. 150-160 nemzet részvételére lehet számítani.

EOC Közgyűlés: Megszületett az Európai Játékok

Rómában, az EOC (Európai Olimpiai Bizottság, European Olympic Committees) 41. közgyűlése megszavazta és megalapította az olimpiai mozgalom újabb versenyrendszerét. A többi földrészhez hasonlóan az öreg kontinensen is megszületett az Európai Játékok (European Games).

Felhívás: változik a Tollaslabda MEFOB időpontja

A Tollaslabda MEFOB szervezőivel, valamint a Magyar Tollaslabda Szövetséggel folytatott egyeztetéseket követően a 2012/2013 tanévi verseny megrendezését - az éves versenyprogramhoz való ideális igazítás érdekében - a korábbi évekhez hasonlóan 2013 tavaszán fogjuk megrendezni.

Tollaslabda MEFOB november 17-18-án Veszprémben

A Pannon Egyetem Testnevelési és Sport Intézete várja a Tollaslabda MEFOB-ra az egyetemista és főiskolás hallgatókat november 18-án Veszprémben. A korábbi évekhez hasonlóan profi és amatőr kategóriákban is indulhatnak a sportolók.