MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2014. február 20., csütörtök 22:22

Több, mint pom-pom: márciusban debütál a Cheer MEFOB

Mindig irigyelted a filmekben a kosár-, vagy focicsapatoknak szurkoló lányokat? Nem is gondoltad, hogy Magyarországon létezik a cheerleading, mint sportág? Vagy éppen alig vártad, hogy megmutathasd magad csapatoddal? Kíváncsi vagy milyen a hangulata egy ilyen versenynek? Most itt a lehetőség!


Nagy örömünkre szolgál, hogy idén először megrendezésre kerül a MEFOB (Magyar Egyetemek és Főiskolák Országos Bajnoksága) cheerleadingben is. Látványos táncbemutatók, show-elemek és akrobatikák kaphatnak főszerepet a különleges és izgalmas versenyen, nem beszélve a fantasztikus hangulatról. Hajrá lányok és fiúk, kössétek hát fel a versenycipőt! Eljött a cheer ideje!
Nevezési határidő: 2014. február 26., a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen várjuk a csapatok jelentkezését!

 

Mire számíthatunk még?

Színvonalas koreográfiákra, gyönyörű lányokra, elképesztő csapatmunkára és összhangra, színes ruhákra és persze az elmaradhatatlan masnikra és pom-pomokra. Egy cheer verseny azonban sosem csupán a versenyzőkről szól, hiszen az indulók egyik legnagyobb feladata a közönség lenyűgözése és meggyőzése arról, hogy bizony ők a legjobbak, akik ezen a napon kiálltak a színre. Add meg a lehetőséget, hogy elkápráztassanak, dőlj hátra és szórakozz vagy szurkolj torkod szakadtából a lényeg, hogy érezd jól magad! A cheerleadinghez hozzátartozik a versengés, az öröm, a szórakoztatás a kitűnő előadásmód és a még jobb hangulat, úgyhogy ha egy kis szombati kikapcsolódásra vágysz, csöppenj bele egy napra a világunkba versenyzőként vagy nézőként várunk szeretettel!

Fontos pontok: az egyetemek között összpontversenyt is hirdetünk, tehát minél több kategóriában indul egy intézmény, annál több pontot tud szerezni és persze ne feledkezzetek meg a SportPontok gyűjtéséről sem!

 

Hol, mikor, hogyan?

Az első cheer MEFOB a Kárpát-medencei Egyetemek Kupája (KEK) versenysorozat idei budapesti állomásán kerül megrendezésre, így a látogatók a fantasztikus táncprodukciók mellett a futsal döntőt és a díjátadó ceremóniát is átélhetik!

Minden fontos részletet megtalálsz ezen a linken, vagy az esemény folyamatosan frissülő Facebook oldalán.

 

Kategóriák: cheer dane, double dance, cheer team, groupstunt, partnerstunt.

Bírók: a Californiából érkező Tony Hodges és Ausztriából Ursula Hahn.