MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2015. október 21., szerda 13:56

Sportegyesületek támogatására írt ki pályázatot a MEFS

 A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) 30 milliós keretösszeggel pályázatot hirdetett sportegyesületi tagjainak támogatására. A pályázatokat 2015. november 6-ig postán, a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség részére kell feladni a 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. címre, e-mailen pedig az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kell megküldeni.

 

 


A pályázatban elnyert összeg felhasználásának időszaka: 2015. január 1. - 2016. január 31. Ebben az időszakban kell a támogatott pályázati tevékenységet megvalósítani, illetve a számlákat és bizonylatokat kiállítani. A beérkezett anyagok elbírálása és a nyertesekkel a szerződéskötés folyamatos. A pénzügyi teljesítés végső határideje: 2016. február 14., ami egyben az elszámolás megküldésének időpontja is. A pályázati adatlap letölthető a MEFS honlapjáról (www.mefs.hu).

A pályázat kiírásával és a beérkező pályaművek elbírálásának szempontrendszerénél a MEFS igazodik a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) stratégiai célkitűzéseihez, valamint az állami támogatási rendszer változásaihoz. A MEFS az egyetemi egyesületi támogatást a sportszakmai munkához, annak eredményességéhez köti. Az intézményi teljesítménymutatókon alapuló rendszer kialakítása 2012-től kezdődően több lépésben valósult meg, így hagyott időt és teret az egyesületek, valamint a befogadó egyetemek és főiskolák alkalmazkodására. Az idei évben a pályázati kiírás kiegészült a sportszakos képzést folytató intézményekhez kapcsolódó támogatással is. 

A sikeresen pályázó szervezetek a szerződéskötést követően a megvalósítás időszakára előleg felvételére jogosultak, időarányosan a várható támogatás maximum 80%-ig.

A pálazati felhívást és a pályazat elkészítéséhez szükséges dokumentumokat a csatolmányokból lehet letölteni.