MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2014. február 20., csütörtök 22:16

Ideje lépni! Sakk MEFOB a Corvinuson

Eddig vártál a lehetőségre, hogy megmutathasd, milyen jól bánsz a bábukkal? Egyetemen, vagy főiskolán tanulsz, és szívesen mattod adnál valakinek, vagy egyszerűen csak kipróbálnád magad, felelevenítenéd tudásod? Esetleg kíváncsi vagy hogyan néz ki egy sakk szimultán egy igazi nagymesterrel, vagy találkoznál Dj. Dominque-kal és Szávay Ágnessel? Akkor pontosan Neked szól az egyetemi- főiskolai sakkbajnokság március 8-án a Corvinus E épületében!


Ne habozz, nevezz e-mailben Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., a határidő 2014. március 6.

 

Mi a helyzet a lelkes kezdőkkel?

Bárki nevezhet az amatőröktől a legprofibbakig, hiszen a lebonyolításnak köszönhetően a hasonló játéktudással rendelkezők is nyerhetnek saját kategóriájukban. A végeredmény ugyan a legjobbak között dől el, de rengeteg különdíj is kiosztásra kerül: a legjobb női versenyzőnek (mégiscsak nőnap lesz), a legjobb amatőrnek, a legjobb csapatnak is jár majd valamilyen meglepetés. A dobogósok pedig a dicsőség mellett pénzjutalomban is részesülnek. Ha mindez kevés lenne, a részvétellel értékes SportPontokat gyűjthetsz és közelebb kerülhetsz a garantált tárgyi nyereményekhez! (Ehhez persze regisztrálj itt, ha még nem tetted!)

 

Általánosban sakkoztál utoljára?

Elevenítsd fel emlékeid vagy szurkolj a haveroknak, de akár részt vehetsz sakk, bridzs vagy gó oktatáson! Arról nem beszélve, hogy szemtanúja lehetsz, hogyan néz ki egy sakk szimultán Antal Gergely nagymester és néhány exkluzív vendég – olimpikonok, közéleti személyiségek, újságírók – részvételével.

Bátorítunk tehát minden sakkozni szerető főiskolást és egyetemistát, hogy mérettesse meg magát (de legalábbis jelenjen meg) az eseményen, hiszen évente csak egyszer gyűlik össze a magyar felsőoktatásban tanuló sakk elit, ezt kár volna kihagyni!

Csatlakozz és hívd ki partnereidet az esemény Facebook oldalán keresztül és tájékozódj a Corvinus hallgatókat érintő további nyereményekről itt.

A verseny védnökei: Prof. Dr. Kiss Ádám, a MEFS elnöke, Dr. Rostoványi Zsolt, a BCE rektora, az ELTE professzora, illetve Mészáros Attila, a Magyar Sakkszövetség főtitkára.

Részletek, versenykiírás: http://www.mefs.hu/esemenyek/versenysport/sakk-mefob-2014