MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

Duatlon MEFOB - 2015

  • .: .
  • Dátum: 2015. szeptember 20.
  • Rendező: MEFS, Budapesti Triatlon Szövetség
  • Kategória: Versenysport, MEFOB
  • Sportág: Duatlon

A verseny célja: Versenyzési lehetőség biztosítása a duatlon sportágban az egyetemi és főiskolai hallgatók részére.A verseny rendezője: A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS), Budapesti Triatlon SzövetségA verseny helye: GÖRZENÁL GÖRKORCSOLYA ÉS SZABADIDŐPARK - Budapest, III. Árpád fejedelem útja 125.

 

Időrend:

Futam

Korcsoport

Korcsoport

Táv/körök (km)

Depo be

Depo ki

Rajtidő

1.

Egyetemi és főiskolás,

Főiskolai és egyetemi hallgatók

4-19-2

/2-5-1/

8:30-9:20

10:30-10:50

9:30

 

 

 

 

 

 

Nevezés:Előnevezés on-line, honlapunkon (www.triatlonbudapest.hu) az intézményt feltüntetve szeptember 16-án 24:00 óráig!Helyszíni nevezés is lehetséges a verseny napján 8.00-9:00 óráig név, születési év megadásávalA hallgatónak diákigazolvánnyal igazolni kell, melyik intézményt látogatja (Általános Versenykiírás 2.12.1 pontja alapján).A MEFS Elnökség döntése értelmében valamennyi MEFS rendezvény automatikusan csatlakozik a SportPONT programhoz. Ennek keretében a regisztráció alkalmával az alábbi adatok kerülnek rögzítésre: név, diákigazolvány szám, születési dátum. A rendező fenti adatokat a versenyt követően átadja a MEFS-nek. Versenyszámok:Férfi és női egyéni, illetve férfi és női csapatverseny (azonos intézményből a legjobb 3 férfi, legjobb 2 női versenyző). Értékelés, díjazás:Nemenként, illetve csapatonként érem I-III. helyezetteknek, DIAPOLO ajándék utalvány az I-VI helyezettek részére.Külön hirdetünk eredményt a budapesti egyetemek, főiskolák hallgatói számára is.Az I. helyezett csapatok illetve egyéni versenyzők elnyerik a  „Budapest 2015/2016 tanévi Duatlon Egyetemi - Főiskolai Bajnoka" címet. Nevezési költségek:előnevezés: 2000 Ft          helyszíni nevezés: 3000 FtA kiírás szerinti nevezési díjakat a helyszínen, a rajtszám felvételekor kell megfizetni! Egyéb tudnivalók:

  • Időmérés: kézi
  • A versenyen a Magyar Triatlon Szövetség versenyszabályzata érvényes (kivétel: áttételszabály nincs), bolyozás megengedett.
  • A versenyen keményhéjú fejvédő használata kötelező!
  • A megtett köröket minden versenyzőnek számolnia kell! Aki kevesebb kört teljesít, az automatikusan kizárja magát a versenyből, míg a többletteljesítést nem írjuk jóvá!

A futamokon mindenki saját felelősségére indul, az esetleges balesetekből eredő károkat a verseny rendezői nem vállalják át, kártérítésre nem kötelezhetők!
A kerékpárok őrzését csak a depóban biztosítjuk!

{gallery}2113{/gallery}
 

Utoljára frissítve: 2015. szeptember 24., csütörtök 21:08