MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2015. április 28., kedd 23:59

Célozd be az aranyérmet!

Célozd be az aranyérmet!

Célra tarts és légy Te az egyetemi bajnok! A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség megbízásából a Központi Sportiskola Sportegyesület Sportlövő szakosztálya Sportlövő Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságot (MEFOB) szervez. A versenyt a SportTFever Sportnapon rendezik meg május 14-én, a Testnevelési Egyetemen.

2015. április 28., kedd 16:18

Május utolsó két napja az atlétikáé

Május utolsó két napja az atlétikáé

A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) megbízásából a Magyar Atlétikai Szövetség és a Testnevelési Egyetem (TF) Atlétika Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságot (MEFOB) szervez május 30-31-én.

2015. február 15., vasárnap 23:38

Márciusban jön a II. Cheer MEFOB!

Márciusban jön a II. Cheer MEFOB!

A tavalyi sikeres debütálás után március 6-án és 7-én az ELTE-BEAC szervezésében újra megmutathatják az ország legjobb cheerleader-csapatai, mit tudnak.

Megújul a Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságok rendszere

Sportági referensi értekezletet tartott a MEFS 2013. november 12-én a BEAC-on, ahol tájékoztatást adott a Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságok (MEFOB) megújuló rendszeréről. 2014-től a MEFOB-ok besorolása három különböző finanszírozási csoportba kerül, elsősorban attól függően, hogy az előző években milyen sportszakmai színvonalon, létszámmal kerültek megrendezésre. November 15-ig várja a MEFS további MEFOB rendezők jelentkezését a teljes 2014-es évre vonatkozóan.

2013. november 10., vasárnap 21:33

Rekordlétszám a Tudás Útján

Rekordlétszám a Tudás Útján

A november 10-én, vasárnap 13. alkalommal megrendezett Tudás Útja futóversenyen 655-en futottak félmaratont vagy 6 kilométert, ami rekordnak számít az esemény történetében. Az indulók létszáma a tavalyi évhez képest másfélszeresére, ezen belül a felsőoktatási hallgatók száma kétszeresére nőtt. Budapest egyetlen, kifejezetten egyetemi hosszú távú utcai futóversenye nem csak a futásról szól, hanem a lehetőséget is biztosít az egyetemistáknak, főiskolásoknak a találkozásra, ismerkedésre. A félmaratoni táv keretében rendezték a magyar egyetemi-főiskolai országos félmaraton bajnokságot (MEFOB) és a MASZ versenyengedéllyel rendelkező atléták Félmaratoni Budapest Bajnokságát is.

2013. február 10., vasárnap 23:44

Ergométeres Országos Bajnokság februárban!

Illusztráció

Szeretettel várunk az evezős ergométeres országos bajnokság keretében megrendezésre kerülő 500 méteres evezésre (19-es versenyszám). Próbáld ki Te is, milyen nagyszerű élményt nyújt az evezős padon sportolni! A csapatokat szimpátia alapján is összeállíthatjátok!  Az egész napos drukkolás és izgalom feloldására is remek levezetés az ergométerezés, az önként vállalt megmérettetés!

2013. január 16., szerda 15:19

Alpesi sí MEFOB februárban!

Alpesi sí MEFOB februárban!

Hosszú idő óta újra hazai pályán, Eplényben kerül megrendezésre az Alpesi Sí MEFOB. Várjuk mind az igazolt, mind pedig az amatőr versenyzők részvételét!