MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

Röplabdások, strandröplabdások figyelem! Már csak egy hétig lehet nevezni a strandröplabda MEFOB-ra!

Ahogy tavaly, úgy idén is a velencei EFOTT Fesztivál szolgál majd a strandröplabda Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokság döntőjének helyszínéül. Idén a strandon belül új, minden igényt kielégítő helyszínen építik majd fel a pályákat, új homokkal a játékosok és lelátókkal a nézők örömére!

Röplabda MEFOB - a Kaposvári Egyetem és az ELTE az idei bajnok

A rendező Kaposvári Egyetem nagyszerű sikerével ért véget a röplabda egyetemi-főiskolai országos bajnokság négyes döntője. A házigazdák férficsapata, szettet sem vesztve arany-, a női együttes pedig bravúros ezüstéremmel zárta a viadalt.  A hölgyeknél a címvédő ELTE szerezte meg az első helyet.

2016. május 23., hétfő 14:44

Röplabda MEFOB döntő 2015/2016

Dátum: 2016. május 28-29.
Helyszín: Kaposvár
Kategória: Versenysport

Május utolsó hétvégéjén Kaposváron röplabda MEFOB döntő

Május utolsó hétvégéjén újabb rangos, országos sportesemény házigazdája lesz Kaposvár: itt rendezik meg a Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) 2016. évi röplabda-döntőjét. A háromnapos eseményen négy női és négy férfi csapat vesz részt, és mindkét nem csatájában képviselteti magát a Kaposvári Egyetem együttese.

2015. december 14., hétfő 16:35

Röplabdabajnokságot nyertek az EKF hallgatói

Fotó: Kővári Viktor

December 5-én, szombaton, a Sunrise Beachen rendezték meg a SportPont Program (SPP) & Sunrise – Amatőr Felsőoktatási Strandröplabda Bajnokság első fordulóját. A versenyen részt vett az idei felnőtt magyar bajnok páros is.

 

Az ELTE és a BME csapata nyerte a röplabda MEFOB-ot

A Röplabda Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságon a hölgyek versengésének helyet adó Petőfi Sándor Általános Iskola falai között izgalmas mérkőzések sorozatával dőlt el, hogy melyik egyetem csapata lesz az idei bajnok. Az összecsapásokból végül az Eötvös Loránd Tudomány Egyetem (ELTE) csapata került ki győztesen, a sikerben jelentős szerepet játszott Kötél Dóra, akit a döntő zárásával a legjobb hölgy mezőnyjátékosnak is megválasztottak. A dobogó második fokára a hazai, Szent István Egyetem (SZIE) csapata állhatott fel, s a gödöllői drukkerek nagy örömére a legjobb ütőjátékos is körükből került ki, Csengeri Petra személyében. A bronzérmet a Testnevelési Egyetem (TE) lányai, míg a negyedik helyet a legjobb hölgy feladó címet is elnyerő Tálas Zsuzsanna csapata, a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) játékosai szerezték meg.

Hétvégén Gödöllőre várják a röplabda szerelmeseit

A Röplabda Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságot (MEFOB) a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) megbízásából a Szent István Egyetem és a szakszövetség munkatársai szervezik meg 2015. május 29 és 31 között. 

Kozmann György a SportPont Program vendégeként Kolonics Györgyről is mesélt az EFOTT Fesztiválon

Kozmann György olimpikon, többszörös Európa- és világbajnok kenus volt a felsőoktatásban tanuló hallgatókat sportolásra ösztönző SportPont Program mai vendége az EFOTT fesztiválon. A kiváló sportember a sportolói karrierjéről, majd azt követő életútjáról, a kettős karrierről és annak nehézségeiről is szólt. Az ötszörös világbajnok négyszeres Európa-bajnok beszámolt jelenlegi Pakshoz kötődő terveiről, a közelgő polgármester választásról és mesélt a kétszeres olimpiai és tizenötszörös világbajnok Kolonics Györgyhöz kötődő emlékeiről.

A Műszaki Egyetem és a Szent István Egyetem hallgatói a röplabda bajnokok

Idén a Szent István Egyetem rendezte meg a röplabda MEFOB döntőt. Gödöllőn négy női és férfi csapat küzdött meg, hogy bizonyíthassák ők a legjobb röplabdások.

1. oldal / 2