MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

Óbudai Egyetem az idei floorball MEFOB bajnok

Innebandy, unihockey vagy floorball – a világ országaiban más-más néven vált ismertté és egyre népszerűbbé a jégkoronghoz hasonló labdajáték. 

2016. április 05., kedd 14:48

Újra Floorball MEFOB!

Újra Floorball MEFOB!

Április 15-ig van lehetőség előzetesen nevezni a 2016-os Floorball Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságra (MEFOB), amelyet a Debreceni Egyetem  Sporttudományi Koordinációs Intézet (STKI) és a Magyar Floorball Szakszövetség rendez.

 

2015. április 03., péntek 11:00

Nevezzetek a Floorball MEFOB-ra!

Nevezzetek a Floorball MEFOB-ra!

Április 10-ig van lehetőség előzetesen nevezni a 2015-ös Floorball Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságra (MEFOB), amelyet a Szegedi Tudományegyetem és a Magyar Floorball Szakszövetség rendez.

2014. május 21., szerda 08:11

EKF Sportnap

EKF Sportnap

Közel 600 fő vett részt azon a sportnapon, amit Egerben a Sporttudományi Intézet szervezett. Az eseményen kicsik és nagyok egyaránt számos sportágakban megmérethették magukat. A főiskolai hallgatók mellett az egri általános, és középiskolás tanulók is aktívan és lelkesen kapcsolódtak be a nap történéseibe, mindannyian számos pozitív emlékkel térhettek haza.

Floorball MEFOB 2014 – Visszahódította címét a korábbi győztes, fővárosi BME csapata

A vasárnap, a kora délutáni órákban véget ért a 2014-es évi, s egyúttal a harmadik dunaújvárosi rendezésű Floorball MEFOB bajnokság döntője. A péntektől 3 napon át csak floorball ütők csattogásától hangos Campus Aréna kapui bezárultak és végül méltó keretbe foglalták ezt a 3 éven át tartó rendezvénysorozatot.

Újra együtt a floorball szerelmesei Dunaújvárosban

Újra találkozhat a hazai floorball sport és társadalom, hiszen május második hétvégéjén, az elmúlt két év után újra Floorball MEFOB Dunaújvárosban!

Hírek tagintézményeink sportéletéből - Sportágválasztó a Pannon Egyetemen

A Pannon Egyetem Testnevelési és Sport Intézete első alkalommal (hagyományteremtő célzattal) szervezte meg a „PE Sportágválasztó” rendezvényét.

2013. május 17., péntek 13:55

Sikeres floorball hétvége a DUF-on

Sikeres floorball hétvége a DUF-on

Véget ért a 2013-as évi Floorball MEFOB döntője, melynek Dunaújváros adott otthont május 10-12. között.