MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

Harminc felsőoktatási intézménnyel írt alá megállapodást a MOB

A MOB Olimpikon Életút Programjában érintett 30 felsőoktatási intézmény vezetőjével, az olimpikonok felsőfokú tanulmányainak segítésére írt alá 2016. december 31-ig szóló együttműködési megállapodást Borkai Zsolt, a MOB elnök, az Eötvös Lóránd Tudományegyetem épületében tartott Magyar Rektori Konferencia keretében, június 26-án.

Az EFOTT lehet a nyár legsportosabb fesztiválja

Igazi csemegének ígérkezik Zánkán a június 29-e, a Civil Tér színpadát ugyanis sztársportolók lepik el, akik a beszélgetésen túl, egy kis mozgásra is kaphatóak lesznek. A nyár legsportosabb fesztiváljának ígérkező EFOTT-on a hagyományos sportágak mellett az újdonságnak számító sárkányhajózás és a bossaball is kipróbálható, de a vízi mókák és a szervezett bicikli-túrák sem maradnak el. Íme egy kis ízelítő a közel 50 „mozgólehetőség” közül.

2012. november 28., szerda 22:15

Köszöntötték az egyetemista sportolókat

Köszöntötték az egyetemista sportolókat

A Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség ünnepélyes keretek között köszöntötte a 2012-es londoni olimpia és paralimpia érmes egyetemi sportolóit, valamint a 2012-es egyetemi világbajnokságon érmet szerző magyar versenyzőket.