MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

Ismét sportágak özöne a Budapesti Nagy Sportágválasztón hangszerek zsongásával spékelve

Május 24-25-én ismét több száz hangszert próbálgathatnak mindazok, akik ellátogatnak a Budapesti Nagy Hangszerválasztóra (a Nagy Sportágválasztó társrendezvényére). Gitárok, basszusgitárok, dobok és egzotikus ütőhangszerek, vonós, fúvós, billentyűs hangszerek, DJ eszközök, valamint erősítők sokasága között, szakemberek segítségével tájékozódhatnak a zenét tanulni vágyó gyermekek és szüleik egyaránt. A zenetanulásról és a zenei táborokról is információkhoz juthatnak az érdeklődők, hiszen jelen lesz az idén 20 éves Gitármánia és Zenei Továbbképző Tábor több tanára, a Banda Tábor szervezői, illetve a tavalyi év végén nemzetközi innovációs díjat nyert BaccordLOGic zeneoktatási rendszer megalkotója. A programot számos hangszerbemutató és a Rockforce nevű – gyermekekből álló – de profi zenészeket is ámulatba ejtő produkciója színesíti majd.

2013. május 02., csütörtök 11:07

Ülést tartott a MOB Médiabizottsága

Ülést tartott a MOB Médiabizottsága

Riskó Géza MTVA sportfőszerkesztő vezetésével ülést tartott kedden a Magyar Olimpiai Bizottság Médiabizottsága.

2013. március 15., péntek 11:24

A MEFS az EUSA honlapján

A MEFS az EUSA honlapján

A Magyar Egyetemi–Főiskolai Sportszövetség meghívását elfogadva 2013. március 11-én és 12-én Magyarországra látogatott Oleg Matytsin, a Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség (FISU) első alelnöke, aki egyúttal az Európai Egyetemi Sportszövetség (EUSA) alelnöke és az Orosz Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség elnöke is, ezáltal ő is felel az idei kazanyi Universiade megrendezéséért; valamint Matjaz Pecovnik, az EUSA főtitkára.

A Nyíregyházi Főiskolán is bemutatták a Hajós Alfréd Tervet

A Magyar Olimpiai Bizottság diák- és egyetemi-főiskolai sportért felelős szakmai tagozat tagja, a Magyar Egyetemi-Főikolai Sportszövetség (MEFS) Debrecenben, Pécsett, Gödöllőn, Egerben, Győrben, Veszprémben, Sopronban, Szombathelyen, március 13-án pedig Nyíregyházán, majd Miskolcon is társadalmi vitára bocsájtotta Hajós Alfréd Tervet.