MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

Szakmai konzultációt tartottak az egyetemi sportélet fejlesztéséért

Sport a felsőoktatásban címmel konzultációt szervezett a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS) a felsőoktatási intézmények sportiroda vezetői, a sportközpontok és létesítmények igazgatói, szakmai vezetői, egyesületi elnökei, a testnevelők és a hallgatók részére. A Magyar Sport Házában tartott képzésen valamennyi állami és számos magánintézmény képviseltette magát. Az előadók sorában az Emberi Erőforrások Minisztériumának érintett államtitkárságának képviselői és a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) felsővezetői mellett számos neves, a közéletből jól ismert szakember, sportszövetségi vezető felszólalt.

Megvédi a TF a vándorserleget? Atlétika MEFOB a hétvégén

Idén is megrendezik a 2 napos szabadtéri atlétika versenyt, a Magyar Egyetemi – Főiskolai Országos Atlétikai Bajnokságot, 2014. május 24–25-én. A helyszín ismét a TF pálya, a Dr. Koltai Jenő Sportközpont lesz, Budapesten.

2013. december 16., hétfő 21:28

Elhunyt Benkő Ákos

Elhunyt Benkő Ákos

Nagy veszteség érte a magyar atlétikát. Életének 74. évében elhunyt Benkő Ákos mesteredző.

2013. május 08., szerda 14:40

Atlétika MEFOB 2013

Atlétika MEFOB 2013

Itt a jó idő, itt van végre az atléták ideje! Idén is megrendezésre kerül a Magyar Egyetemi – Főiskolai Országos Atlétikai Bajnokság, 2013. május 25 – 26-án, Budapesten, a Koltai Jenő Sportközpontban és a KSI Atlétika Pálya Dobó fészerében.

2012. október 26., péntek 12:16

November 11-én fuss a TUDÁS ÚTJÁN!

November 11-én fuss a TUDÁS ÚTJÁN!

Miben különbözik ez a verseny Budapest más tömegrendezvényeitől? Ez a futóverseny éppen attól különleges, hogy elsősorban az egyetemi sportról és az egyetemistáknak szól. Budapest egyetlen kifejezetten egyetemi hosszú távú futóversenyén várják mind a félmaraton táv szerelmeseit, de azokat is, akik egy jó hangulatú buli keretében szívesen futnának vagy kocognának le 6 km-et.