MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2014. október 02., csütörtök 13:39

Képzés az egyetemi sportirodák munkatársainak

Képzés az egyetemi sportirodák munkatársainak

A mai naptól három napos képzésen vesznek részt a felsőoktatási intézmények sportiroda vezetői, a sportközpontok és létesítmények igazgatói, szakmai vezetői, egyesületi elnökei, a testnevelők és a hallgatók egyaránt. A Debreceni Agrártudományi Központban zajló képzés résztvevői között valamennyi állami és számos magánintézmény képviselteti magát. Az előadók sorában számos neves, a közéletből jól ismert szakember megtalálható.

A Nyíregyházi Főiskolások nyerték meg  a Telekom Egyetemi Labdarúgó döntőt a debreceni Campus Fesztiválon

A 2013/2014-es tanév legjobb 12 egyetemi labdarúgó csapata mérte össze tudását a debreceni Campus Fesztiválon, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) és a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) együttműködésében megvalósított országos kispályás labdarúgó döntőn. Az első helyet a Nyíregyházi Főiskola csapata nyerte el. A második helyet a Budapesti Corvinus Egyetem labdarúgói szerezték meg. Harmadik lett a Pécsi Tudományegyetem csapata.

Megalakult az MLSZ - MEFS Egyetemi - Főiskolai Labdarúgó Ad hoc Bizottság

A felsőoktatási intézményekben a labdarúgó bajnokságok fejlesztését, a labdarúgók körében a kettős életpálya modell elterjesztését, valamint az MLSZ képzéseinek népszerűsítését támogatja majd a felsőoktatási intézményekben az a most megalakuló, új bizottság, amelynek első ülését a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) székházában tartották meg.