MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

Egyetemi Mini Világbajnokságot szervez az ELTE-BEAC

2014 nyarán nem csak Brazília, hanem az ELTE is vendégül látja a legjobb csapatokat a XI. kerületben. Az Egyetemi Mini Világbajnokság szervezője az idén 115 éves Budapesti Egyetemi Atlétikai Club.

Az ELTE SPORT Kft. újabb hagyományteremtő sporteseményt indít útjára

2014. április 27-én a Bogdánfy utcai sportlétesítményekben kerül sor az I. ELTE – Egyetemi Dolgozói Foci és Kosárlabda Kupa lebonyolítására, amelynek célja nem csak az ELTE oktatók, dolgozók „megmozgatása”, hanem a sporton keresztül az egyetemek-főiskolák közötti együttműködés erősítése is.

Karitatív sport a Kárpát-medencei Egyetemek Kupáján

2014. március 6. és 8. között kerül megrendezésre a Kárpát-medencei Egyetemek Kupája Budapesten. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem és a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club közös szervezésében megvalósuló torna jótékonysági eseménynek is helyet ad. Az esemény különlegessége, hogy itt debütál majd az első Magyar Egyetemi – Főiskolai Országos Cheerleader Bajnokság (Cheer MEFOB) is. Az esemény védnöke Dr. Kiss Ádám a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség elnöke lesz.

115 éves a magyar egyetemi sport zászlóshajója!

November 5-én 115. születésnapját ünnepli a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club.

2013. október 09., szerda 00:44

Új elnököt választott a BEAC közgyűlése

Új elnököt választott a BEAC közgyűlése

2013. október 3-án az ELTE BTK kari tanácstermében gyűlt össze a 115 éves BEAC Küldöttgyűlése. A tizennyolc szakosztály küldötteit a Bölcsészettudományi Kar nevében Dr. Borsodi Csaba az ELTE BTK intézetigazgatója, Mezey Barna rektor képviseletében Dr. Karácsony András stratégiai rektorhelyettes köszöntötte a tisztújításra összegyűlt klubtagokat.

Az idei Sakk MEFOB védnöke Hoang Thanh Trang nagymester

Az idei Sakk MEFOB-ot szervező Eötvös Loránd Tudományegyetem és sportegyesülete, a BEAC szeretettel várja a táblák elé a sakkozókat minden egyetemről és főiskoláról november 24-én az ELTE Északi épületében. Az idei évi bajnokság újdonsága, hogy a verseny egynapos lesz. Ezzel szeretnék megkönnyíteni a bekapcsolódást a vidéki egyetemek és főiskolák hallgatói számára.