MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2014. december 09., kedd 03:58

Elismerésekkel zárul az év

Elismerésekkel zárul az év

2014. december 1-én és 5-én gazdára leltek azok a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) által megítélt díjak, amelyeket tulajdonosaik nem tudtak átvenni a november 27-ei, a Budapesti Gazdasági Főiskola aulájában rendezett „Év Egyetemi Sportolója” díjátadón. A Magyar Birkózó Szövetség (MBSZ) Emlékplakettel jutalmazta az idén júniusban megrendezett pécsi Birkózó Egyetemi Világbajnokság (EVB) sikerességéért többek között dr. Székely Mózest, a Felsőoktatási Tervezési Testület elnökét, a MEFS főtitkárát és Kovács Györgyöt, a MEFS főtitkár-helyettesét.

SportPont Fesztivál az egyetemisták sportolásának népszerűsítésére

Idén harmadik alkalommal rendezik meg a SportPont Fesztivált, amelynek célja, hogy népszerűsítse a mozgást azon egyetemisták és főiskolások körében, akik egyáltalán nem, vagy nem rendszeresen sportolnak. A budapesti sajtótájékoztatón Simon Gábor főszervező, a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) elnökségi tagja elmondta, hogy a rendezvénysorozatra most először kerül sor a MEFS, valamint a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) közös szervezésében.

2013. április 18., csütörtök 21:07

SAJTÓMEGHÍVÓ

SAJTÓMEGHÍVÓ

A SportPont Fesztivál az országos egyetemi sportot és egészséges életmódot népszerűsítő kampány, mely a Hajós Alfréd Terv részét képezi. A SportPont Program elsődleges célja azon hallgatók megszólítása egy mozgásra ösztönző jutalmazási rendszer segítségével, akik nem sportolnak rendszeresen, vagy eddig egyáltalán nem foglalkoztak a sport témájával.

Risztov Éva az idei Úszó MEFOB-on

Csütörtök este hirdették ki a Sportcsillagok gálaestjén a 2012-es év legjobb sportolóit, edzőit, szövetségi kapitányait.

2012. november 28., szerda 22:15

Köszöntötték az egyetemista sportolókat

Köszöntötték az egyetemista sportolókat

A Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség ünnepélyes keretek között köszöntötte a 2012-es londoni olimpia és paralimpia érmes egyetemi sportolóit, valamint a 2012-es egyetemi világbajnokságon érmet szerző magyar versenyzőket.