MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2015. március 02., hétfő 10:42

Miskolcot is bejárta az EUSA elnöke

Miskolcot is bejárta az EUSA elnöke

Pénteken, a gödöllői Szent István Egyetem (SZIE) campusán tett látogatás után Miskolcra utazott az Európai Egyetemi Sportszövetség (EUSA) elnöke, Adam Roczek, hogy megtekintse a 2016-os Tájfutó Egyetemi Világbajnokság és a 2017-es Kosárlabda Európa-bajnokság tervezett helyszíneit.

2015. február 27., péntek 19:46

Gödöllőre látogatott az EUSA elnöke

Gödöllőre látogatott az EUSA elnöke

Február 27-én a Szent István Egyetemre (SZIE) látogatott az Európai Egyetemi Sportszövetség (EUSA) elnöke, Adam Roczek és Bőhm Balázs a Magyar Rögbi Szövetség főtitkára, továbbá a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) elnöke prof. dr.Kiss Ádám. A sportvezetőket, Figler Kálmán, az egyetem kancellárja fogadta. Az EUSA elnökének második hivatalos programjának apropóját, a csütörtöki MEFS által diplomaták, konzulensek és külügyi képviselők körében rendezett fogadás után, a nyáron rendezendő Európai Egyetemek Rögbi Bajnoksága adta.

2015. február 26., csütörtök 20:07

Magyarország készen áll egy Universiade rendezésére

Magyarország készen áll egy Universiade rendezésére

Sportdiplomáciai siker, az Európai Egyetemi Sportszövetség (EUSA) elnöke, Adam Roczek és főtitkára, Matjaž Pečovnik most először Magyarországon tartózkodik a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) meghívásából. A hazai sportélet vezetői, diplomatái, nagykövetei és konzuljai körében a MEFS – közgyűlését követően – fogadást tartott az EUSA vezetők tiszteletére.