MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2013. február 06., szerda 18:08

Beszámoló az idei Fallabda MEFOB-ról

2013. február 2-án a Kenyérgyári úti Squash Club Szabadidőközpontban rendezték meg az ITC Egyetemi és Főiskolai Országos Squash Bajnokságot. 7 intézmény (SZTE, EJF, BKF, BME, SZF, SOTE, BGF) 26 versenyzője vett részt az eseményen.


A lányoknál és a fiúknál sem született meglepetés, mert az első két kiemelt került a döntőbe. A magas színvonalú mérkőzések közül is kiemelkedett a férfi döntő, ahol igazi parázs csata után Hoffmann Péter nyert klubtársa, barátja Sebők Benedek ellen. A harmadik helyet Gazda-Pusztai Sándor szerezte meg, Vas Márton előtt. Mindannyian a Szegedi Tudomány Egyetem hallgatói.

A lányoknál Csókási Eszter (Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola) magabiztos játékkal esélyt sem adva a többieknek nyerte a versenyt. Ezüstérmet Szalai Nóra (Szegedi Tudomány Egyetem), a bronzérmet Balázs Andrea (Szegedi Tudomány Egyetem) nyerte.

Az izgalmas csapatversenyt az SZTE nyerte a budapesti SOTE és a SZTE II csapata előtt. A győztes csapat tagjai: Hoffmann Péter, Gazda-Pusztai Sándor, Borbély Ivett

A díjakat az SZTE olimpikonja, Universiade győztes Nagy Péter súlyemelő, edzője Ördögh István és az SZTE sportközpont vezetője Dr. Trényiné Dr. Rákóczi Zsuzsanna adta át.

A SZTE Sportközpont különdíjait Szalai Nóra (legjobb SZTE női versenyző) és Hoffmann Péter (legjobb SZTE férfi versenyző) nyerték. Az amatőr kategória helyezettjei: 1. Balázs Ádám, 2. Vajta Balázs, 3. Bucsányi Zsolt

Képgaléria

{gallery}1179{/gallery}