MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2014. április 12., szombat 18:17

Asztalitenisz MEFOB: profik, amatőrök és világbajnokok Pécsett

2014. április 16-17-én kerül megrendezésre Pécsett a Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Asztalitenisz Országos Bajnokság. A versenyszámok között férfi, női csapat-páros és egyéni számok lesznek, valamint idén újra megküzdhetnek egymással a nem igazolt játékosok is, hiszen sor kerül férfi, női és egyéni amatőr bajnokságra is. Az esemény színvonalát növeli, hogy két világbajnok, Klampár Tibor és Jónyer István egy bemutató mérkőzést játszanak majd. Nevezni április 14-ig, a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.


A hagyománnyá vált minőségi rendezést, a PTE OIG Sportiroda és a PTE PEAC Kalo-Méh asztalitenisz szakosztálya biztosítja majd, melynek utánpótlás versenyzői végig jelen lesznek, segítve, hogy az indulók semmiben ne szenvedjenek hiányt.

A döntőt, a szokásoknak megfelelően kísérő program színesíti, a játékosok a „Jobb, mint Otthon” nevű kisvendéglőben biztosíthatják, hogy idén is pozitív élményekkel távozzanak Pécsről.

További részletek itt találhatóak.