MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2014. április 18., péntek 08:41

Pécsi siker az Asztalitenisz MEFOB-on

Pécsi siker az Asztalitenisz MEFOB-on

A 2014-es Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Asztalitenisz Bajnoki Döntő idén is nagy sikerrel zárult. Közel 100 versenyző mérte össze tudását, mind a „profiknál”, mind az „amatőröknél” óriási küzdelmek árán dőltek el a bajnoki címek.

Asztalitenisz MEFOB: profik, amatőrök és világbajnokok Pécsett

2014. április 16-17-én kerül megrendezésre Pécsett a Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Asztalitenisz Országos Bajnokság. A versenyszámok között férfi, női csapat-páros és egyéni számok lesznek, valamint idén újra megküzdhetnek egymással a nem igazolt játékosok is, hiszen sor kerül férfi, női és egyéni amatőr bajnokságra is. Az esemény színvonalát növeli, hogy két világbajnok, Klampár Tibor és Jónyer István egy bemutató mérkőzést játszanak majd. Nevezni április 14-ig, a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.

2013. április 09., kedd 09:04

Szerdán asztalitenisz MEFOB Pécsett

Szerdán asztalitenisz MEFOB Pécsett
Két legenda, két világbajnok, Klampár Tibor és Jónyer István is bemutató mérkőzést játszik Pécsett, az asztalitenisz egyetemi-főiskolai országos bajnokságon (MEFOB). Az eseményt a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) megbízásából a Pécsi Tudományegyetem-Pécsi Egyetemi Atlétikai Club és a PEAC asztalitenisz szakosztálya rendezi.