MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2016. január 28., csütörtök 13:51

TÖLTŐDJ FEL KOSÁRLABDÁZÁSSAL

Elindult a MEFOB kosárlabda bajnokság 2016-os tavaszi időszaka. A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség „Töltődj fel kosárlabdázással” címmel facebook megosztásra ösztönző fotópályázatot hirdet a Kosárlabda Magyar Egyetemi - Főiskolai Bajnokság népszerűsítése érdekében. A pályázatot az a kép nyeri, amelyet a beérkező pályaművek közül a legtöbben osztanak meg.


FELHÍVÁS

 

A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség „Töltődj fel kosárlabdázással” címmel facebook megosztásra ösztönző fotópályázatot hirdet a Kosárlabda Magyar Egyetemi - Főiskolai Bajnokság népszerűsítése érdekében. A pályázatot az a kép nyeri, amelyet a beérkező pályaművek közül a legtöbben osztanak meg.

 

1. A pályázat időtartama 2016. május 5.

 

2. A pályázatra minden fényképet szívesen fogadunk, amelyek megfelelnek a következő kritériumoknak:

  • A fénykép a 2015/16 évi Kosárlabda Magyar Egyetemi - Főiskolai Bajnokságon 2015-ben, illetve 2016. január 1. és május 5. között készített és a fotókon a kosárlabdázó hallgatók mellett a MEFS, vagy az SPP logójának a molinóját ábrázolja.
  • A képeknek 2016. május 5-én éjfélig kell beérkezniük az Egyetemi Kosárlabda Klub facebook felületre.
  • A kép címével, készítésének helyével és idejével, az esemény vagy rendezvény nevével amelyen készült, valamint a pályázó nevével együtt tölti fel a facebook felületre.
  • A pályázó engedélyt ad a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség és a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségek számára a fotók felhasználására. Amennyiben a beküldő másképp nem rendelkezik, úgy nevét a képek felhasználása esetén közzétesszük.

 

3. A pályázat értékelése

A fotók megosztásának számát 2016. május 5-én éjfélkor zárjuk, az ebben az időpontban elért megosztások számítanak bele a végeredménybe. Az eredményt 2016. május 6-án, a Magyar Sport Napján az egyetemikosarlabdaklub facebook oldalon, valamint a MEFS honlapján egyaránt közzétesszük.

A pályázat megnyitásától a zárásáig minden hónapban választunk egy “Hónap fotója” képet, amelyet a MEFS honlapján  közzéteszünk.

 

4. A pályázat díjazása

A fotópályázat díjazása összértékét, tekintve bruttó 100 000 Ft.

 

1. Díj: SPP Sporttáska, Universiade póló, SPP póló, SPP törölköző, SPP kis törölköző, SPP kulacs, SPP mobil telefon tartó

2. Díj: SPP Sporttáska, SPP póló, SPP törölköző, SPP kis törölköző, SPP kulacs, SPP mobil telefon tartó

3. Díj: SPP póló, SPP törölköző, SPP kis törölköző, SPP kulacs, SPP mobil telefon tartó

 

A pályázatra bármilyen géppel (kompakt, DSLR, mobil stb.) készült digitális képet lehet nevezni.

 

Várjuk az egyetemi és főiskolai közösségtől a „Töltődj fel kosárlabdázással” program szíves támogatását!