MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2014. április 17., csütörtök 08:38

Mobilitási program segíti a magyarországi hallgatók nemzetközi tapasztalatszerzését

A Balassi Intézet Campus Hungary Programigazgatóság részéről szeretnénk a figyelmet felhívni a Campus Hungary Programra!


Az Európai Uniós finanszírozással, az Új Széchenyi terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében megvalósuló Campus Hungary felsőoktatási mobilitási program egyik fő feladata a magyarországi hallgatók nemzetközi tapasztalatszerzését elősegítő pályázati rendszer működtetése, amelynek következtében egyre több magyarországi felsőoktatási intézmény hallgatója tanulhat ösztöndíjjal külföldön, fejlesztheti nyelvtudását és kamatoztathatja a külföldön szerzett ismereteket. Az országos szinten a Balassi Intézet és a Tempus Közalapítvány által koordinált átfogó program célja a felsőoktatás minőségének javítása a felsőoktatásban részt vevő hallgatók nemzetközi tapasztalatszerzésének támogatásával.

A program fő célcsoportja – magyarországi felsőoktatási intézmények hallgatói.

A Campus Hungary programról további információ a www.campushungary.hu honlapon olvasható.

A Campus Hungary program szervezői szívesen nyújtanak tájékoztatást felsőoktatási sporteseményeken is annak érdekében, hogy a hallgatók élhessenek a programhoz kapcsolódó pályázati lehetőséggel és tanulmányaikhoz, tudományos tevékenységükhöz, kutatásaikhoz a világ bármely országába elutazhassanak tapasztalatszerzés céljából.

Amennyiben a sportesemények szervezői élni kívánnak ezzel a lehetőséggel kérésükkel Endrédi Melinda szakmai referenshez fordulhatnak az alábbi elérhetőségeken: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 06 72 501 500/20121-es mellék vagy 06 30 677 3769.