MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2013. május 10., péntek 11:50

Közzététel


A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (székhelye: 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.) („Ajánlatkérő”) a Közbeszerzési Értesítő 2013/43. lapszámában KÉ-5564/2013 számon a közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII. törvény („Kbt.”)  123.§-a szerinti eljárást megindító felhívást („Felhívás”) tett közzé „Megbízási szerződés repülőjegyek beszerzésére” tárgyú szolgáltatás megrendelésre vonatkozóan.

Ajánlatkérő a Kbt. 77.§-ának (2) bekezdése alapján és a közbeszerzési és tervpályázati hirdetmények feladásának, ellenőrzésének és közzétételének szabályairól, a hirdetmények mintáiról és egyes tartalmi elemeiről, valamint az éves statisztikai összegezésről szóló 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelet („NFM Rendelet”) 9. számú melléklete szerint az ajánlatok értékeléséről 2013. május 4-én összegezést („Összegezés”) készített, amit ugyanezen a napon elektronikus úton megküldött az Ajánlattevőknek.

Az Ajánlattevők közül a Weco-Travel Kft. törvényes határidőn belül élt előzetes vitarendezés iránti kérelmével.

Tekintettel arra, hogy a Kbt. 31. §-a alapján az ajánlatkérő köteles az előzetes vitarendezéssel kapcsolatos a Kbt. 79. § (2) bekezdése szerinti adatokat saját honlapján közzétenni, az Ajánlatkérő az alábbi közzétételt teszi.

A Weco-Travel Kft. mint kérelmező ( „Kérelmező”) előzetes vitarendezés iránti kérelmében vitatta az Összegzés 9. és 11. pontjában foglaltak jogszerűségét.

Kérelmező javasolta, hogy az Ajánlatkérő az eljárás eredményét változtassa meg, és újra állapítsa meg azt, hogy ki az eljárás nyertese.

Kérelmező kérelmében a Felhívásra és az ahhoz kapcsolódó dokumentációra, valamint az Ajánlatkérő által az eljárás során az ajánlattevőknek megküldött, az ajánlatok bontásáról szóló jegyzőkönyv és hiánypótlási felhívások tartalmára alapozta álláspontját, és azokra hivatkozott.

 

Budapest, 2013. május 10.