MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2013. május 15., szerda 11:14

Felhívás Sportmenedzser táborban való részvételre

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmedet egy különleges lehetőségre, amely egy nyári, igen kedvezményes és ugyanakkor érdekes képzéssel egybekötött remek kikapcsolódást kínál.


A Fonyódligeten 2013. június 10-15. között lebonyolítandó Sportmenedzser Táborban – amellett, hogy elsajátíthatsz az eddigieknél mélyebb elméleti ismereteket, fejlesztheted gyakorlati szervezői készségeidet, és így hatékonyabban rendezhetsz majd a következő tanévek során szabadidős sportrendezvényeket intézményedben – lehetőséged nyílik a tartalmas kikapcsolódásra, ismert sportolókkal való személyes megismerkedésre, és kapcsolatok építésére, barátságok kialakulására.

 

Jelentkezz Te is!

Ehhez csak annyit kell tenned, hogy

  • olvasd el a jelentkezés feltételeit az interneten a https://palyazat.erzsebetprogram.hu/ weboldalon a táborok között választható ki, majd
     
  • keresd meg az EHÖK sportreferensét vagyintézményed Sportszervezeti Egységének vezetőjét, és
     
  • kérd közös ajánlásukat!

 

Figyelem! Regisztrálni hivatalosan mindenképpen a fenti weboldalon kell!

 

Az érdeklődők kérdéseit és bejelentkezését várja kollégánk, Balassa Levente projektmenedzser a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

 

PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Betöltés folyamatban ...