MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2014. április 01., kedd 09:46

Fallabda MEFOB: sport és buli Szegeden

Immáron 7 éve Szeged ad otthont az Egyetemi - Főiskolai Fallabda Bajnokságnak. A rendező a Szegedi Tudományegyetem és a Squash Club, nevezni április 7-ig lehet.


Magyarországon is felnőtt korba lépett a fallabda sport, 20 éve nyitott az első klub és most már az első gyerek versenyzők egyetemisták, főiskolások lettek és egyre népszerűbb közöttük a sportág. Ezért bizakodnak a szervezők, hogy a létszám és a minőség is jelen lesz az idei egyetemi OB-n. Egyéni fiú, lány- és csapatverseny is megrendezésre kerül. Az előnevezések alapján biztosan érdemes lesz elindulni és megnézni a versenyt, amit követően egy közös buliba invitálják a versenyzőket a szervezők, hogy a pályán köttetett barátságok megerősödhessenek!


A verseny helyszíne: 6724 Szeged, Kenyérgyári út 3. Squash Club Szabadidőközpont
A verseny ideje: 2014. április 12
Nevezési határidő: 2014. április 7. (hétfő) 22.00 óráig e-mailben (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Regisztrációs díj:  a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség előírása szerint. Helyszínen: 2000 Ft/fő. Minden résztvevő egy ebédet is kap a verseny ideje alatt.