MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2015. március 17., kedd 17:42

A Dunakanyarban tekerhetnek az egyetemisták

A Dunakanyarban tekerhetnek az egyetemisták

Március 29-én a Dunakanyar gyönyörű tája ölén tekerhetnek a kerékpár sport szerelmesei 18 kilométert, az Országúti Kerékpár Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) időfutamának keretében. A Kerékvár-Békás Időfutam elnevezésű versenyt az Edutus Főiskola rendezi a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség és a Budapesti Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség megbízásából.

A BME és az SZTE győzelemével ért véget az Országúti Kerékpár MEFOB

A reggeli eső után az eredményhirdetésre már gyönyörű napos idő várta a 29 versenyzőt, akik teljesítették az idei Országúti Kerékpár MEFOB verseny 18 kilométeres távját.

10 intézmény hallgatói tekernek a bajnoki címért a vasárnapi Országúti Kerékpár MEFOB-on

Közel kétszer annyi nevezés érkezett be az idei Országúti Kerékpár MEFOB-ra, mint tavaly és még korántsem teljes a résztvevők listája. Aki szívesen kipróbálná magát, a hagyományosnak számító versenyen, még nem késett le semmiről, hiszen a helyszínen reggel 8:30 és 9:45 között még lehet csatlakozni az amatőrökből és profikból álló mezőnyhöz.

Hallgatók két keréken: országúti kerékpár MEFOB áprilisban

Idén ismét időfutam a Szentendrei-szigeten az egyetemisták és főiskolások részére! 2014. április 6-án rendezik a Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos és Budapest Bajnokság egyéni - és csapat időfutam versenyét. A táv a már jól megszokott 18 kilométer, az útvonal: Tahitótfalu – Kisoroszi (fordító) – Tahitótfalu.